Ny kode, 10.oktober 2017

Disse endringene kom i gårsdagens oppdatering:

• Vi henter publikasjoner til personprofilene direkte fra en webservice fra Cristin. Ceres har gitt beskjed om at de bytter domenet til webservicene, men at de gamle domenene beholdes inntil videre. «inntil videre» var til i går, da de sluttet å virke. Endring av URL for webservicene løste blant annet saken om at publikasjoner ikke vistes på personprofilene, samt at lenken til Cristin gav riktig resultat. [HVL-752] – publikasjoner er borte fra personprofiler

• [HVL-746] – personer som er slettet har fremdeles personprofil. En personprofil som var fjernet fra SAP og/eller fjernet fra Episerver var utilgjengelig i søk og i ansattlisten, men kjente man til URL kunne siden nås. Dette er endret, så ansatte som ikke skal vises kan aldri vises selv med kjent url

• [HVL-747] – Biblioteksside gir 500-feil. Sletting av et bilde når det er i bruk i en innholdssone fungerte ikke, og gir 500-feil (intern feil i webserver). Dette fikk biblioteket smertelig erfare under arbeid med nye biblioteksider. Bouvet har lagt inn en sjekk på om innholdet eksisterer før det forsøkes presentert.

• [HVL-748] – Type ressurs på bibliotekets fagressursside kuttes for tidlig. På bibliotekets nye fagressursside har vi filter hvor man kan filtrere på type fagressurs. Denne listen ble kuttet for tidlig, men feilen er nå fikset slik at alle vises.

• [HVL-749] – Endring i studiekatalogen. I studiekatalogen, på studieprogrampresentasjonsiden har vi hatt behov for å merke gyldighet av en studiepresentasjon. Vi valgte derfor «studienivå, kull og et årstall». Dette fungerte ikke så bra, særlig ikke for studier som startet om våren. Derfor har vi endret det til «studienivå, semester år», slik at det på studier som starter på høsten står feks «Bachelor, høsten 2017» og på studier som starter om våren står det nå feks «Etter- og videreutdanning, våren 2018».