travelt?

Alicja R. Sadownik:

Alle i BLU har det veldig travelt. Det merker vi i alle fall i pedagogikkseksjonen. Møter, undervisning (for noen på 2 campus), planlegging, veiledning, møter, praksisbesøk, vurdering, utdannings-samtaler, tur med studenter, tverrfaglige prosjekter, møter, andre møter (pedagogikk er jo i alle kunnskapsområder), seksjonsmøter, søknadskriving, forskergrupper… Alltid noe. Når det nærmer seg ferie eller høytider hører jeg ofte: «så bra, da får jeg å jobbe med det som jeg aldri får tid til» (høres det ikke paradoksalt ut?). Det er jo absolutt alltid noe å gjøre. Er det BLU eller har det alltid vært sånn? Er det det at utdanningen er ny? Er det at vi ikke får nok ressurs for arbeidet eller er det oss som ikke kan effektivisere oss? Er det noe annet som gjør BLU så travelt? Men hvorfor oppfatter jeg den travelheten så negativt – kanskje det først og fremst er gøy? Eller tar jeg helt feil med den travelheten… ? Hva mener/opplever/erfarer dere?

Legg igjen en kommentar