Hei Dublin!

Velkommen til vår utvekslingsblogg! Vi er Ingrid Marie og Marthe fra Bergen, og er på utveksling i Dublin. Her skal vi skrive litt om alt det gøye vi skal gjøre.

På Flesland klar for takeoff med flyttelasset vårt

Nå har vi vært her i en dag, og allerede opplevd både pøsregn og strålende sol, så vi føler oss hjemme. Da vi ankom campus i går drasset vi rundt på to kofferter hver, og så ut som to druknede katter mens vi prøvde å finne ut av hvor vi skulle finne nøkler og rom (og verdighet). Vi bor på campus, foreløpig Front Square, som er midt i Trinity College, som forresten er skolen vi går på hehe. Vi bor med en hyggelig lokal jente, så det blir trist å flytte fra henne på fredag, da flytter vi til andre siden av campus.

Tiden bruker vi på å gjøre oss kjent med byen, og klar til skolestart som er på mandag. Da begynner Fresher’s week, vi gleder oss!
Førsteinntrykket av byen er superpositivt. Det er et spennende sted med liv hele døgnet, og masse folk overalt. På vandring i gatene må vi stadig se opp for sykler og biler som kommer susende på venstre (feil) side av veien. (Marthe har blitt litt for tøff på å gå på rød mann). Folk er veldig imøtekommende og hyggelige, noe som blant annet resulterte i at vi klarte å finne veien til en second hand sykkelsjappe hvor vi svidde av noen Euro.

Tror vi er inspo

Denne sykkelen var litt for dyr, hvis ikke hadde vi lett kjøpt den

Koselig første kveld på resturant/bar («alltid lurt å betale i Euro»)
The Bank on College Green

Litt gatekunst

Vi har enda ikke fått internett i leiligheten, så for å ikke bruke opp all 3Gen første uken, har vi slått oss ned på en lokal Starbucks i Dublin’s Creative Corner.

Kreative Marthe i Creative Corner

Én kommentar til «Hei Dublin!»