Første uke i Dublin

Hei!

Nå har vi vært i Dublin i snart to uker, så nå er det på tide å oppdatere verden om hvordan vi har det her. Vi tredjeårsstudenter på radiografi ved Høgskolen på Vestlandet, og fant ut allerede ved vårt første studieår at utveksling måtte vi ha med oss. Så langt har ikke turen skuffet oss, og vi ser frem til de neste 11 ukene av oppholdet.

Dublin er en relativt dyr by å leie i, sammenlignet med Bergen (og Norge generelt), men vi var heldige som fant en rimelig leilighet i sentrum, ca 15 minutter gange fra den store handlegaten i byen. Den første uken har vi i hovedsak brukt tiden på å utforske hva storbyen har å by på, og vi har opplevd kulturen både som turister og som studenter (altså, vi har vært på byen).  Vi har blitt fortalt at alkohol er en stor del av kulturen i Irland, noe vi opplevde da foreleseren sendte oss rett på studentbaren første dagen på skolen.

Selv om dette innlegget er ganske kort, kommer det flere! Vi har gjort utrolig mye på kort tid, så det vil ikke være et problem å oppdatere bloggen med jevne mellomrom. Følg med! (Vi lover høy underholdningsfaktor).