Hei Eindhoven!

Hoi!

Ik ben Henriette en ik ben Lakshana, og vi er 21 år gammel (litt nederlansk som vi kan til nå, haha) Vi, som dere ser, er på utveksling i Eindhoven, Nederland. Her kom vi faktisk for nesten to uker siden nå. Vi skal være her i 13 uker, og reiser derfor hjem i starten av april.

Hade til Bergen, og hei til Eindhoven!

Vi studerer radiografi, og er på vårt tredje og siste år. Skolen vi går på her heter Fontys university of applied sciences. Siden vi allerede har vært her en liten stund er vi allerede på vår andre uke på skolen. Tema her på skolen er hovedsakelig MR, men mer om det senere.

Tiden så langt har vi brukt på å prøve å bli kjent med både byen og folkene her. Allerede første dagen ble vi hentet av våre buddies (faddere) på flyplassen i Amsterdam. Vi tok så toget i ca 1,5 time før vi var fremme i Eindhoven. Ble fulgt til døren til vår leilighet her, som forresten er super sentral, og gikk ut å spiste med de med en gang. Vi har fem utrolig hyggelige og snille buddier, så vi fikk allerede en god start.

Ellers har vi blant annet vært med på en samling på en bar forrige onsdag, hvor både elever og lærer samles for å bare kose seg. Har hørt også at de har temakvelder av og til også. Lærere spanderte drikke og alt, så det var super kjekk kveld haha!

(Her kan dere se litt bilder av da vi var ute til lunsj og spiste på bagels and juice, supergodt!. Deretter et div bilde av byn, og vi måtte jo selvfølgelig også skaffe oss en sykkel når vi er her. Er nesten et must)

Vi har også hatt Erasmus presentasjon om Norge, som vi hadde på fredag. Må si vi var veldig fornøyd med den presentasjonen, masse bilder og alt. Kanskje vi får noen flere turister til Norge snart haha.  De andre utvekslingsstudentene presenterte også sitt land. Vi har to jenter fra Portugal, og en gutt fra Slovenia, så totalt er vi bare fem utvekslingselever. Men alle er hyggelige så!

Til slutt har vi klippet sammen en kort videosnutt fra vår første uke i Eindhoven.

Det kommer flere spennende oppdateringer senere om ting vi finner på, skole, reise og alt. Vi gleder oss!

♥ Henriette og Lakshana ♥