Så hva gjør vi egentlig på?

Hei!

Vi har jo skrevet litt om to ulike reiser vi har vært på her, til Amsterdam og til Brussel. Så vi har reist en del her i helgene. Det er jo spesielt perfekt å reise når man har fri en fredag! Men ja poenget i dette blogginnlegget er å fortelle alt annet vi også gjør på her annet enn skole og reise haha. Så la oss starte.

Vi bor rett ved siden av asian supermarket, altså det er snakk om max 30 meter å gå. Så her mener vi rett ved siden av. Men her går vi på ukentlig shopping av ulike type «eksotiske» juicer haha. De selger altså så mange gode juicer her, nam. Guava, litchi, aloe vera, mangosteen, passionfruit, og mange andre gode juicer. Sååå her hamstrer vi hovedsakelig juice og nudler haha. Koster ca 0.89 per juice.

(her ser du en standard tur til asian store haha. Denne gangen «vi trenger ikke pose vel» hahah)

Tatt oss også en tur rundt om i området. Hvor vi fant en utrolig flott gate «Henriettestraat»

Apropos tur, så går hovedsakelig våre turer til skolen med sykkel nå. Er så glad vi bestemte oss for å leie sykkel her nede, virkelig verdt det. Så det er noe å tenke på for folk som er interessert i utveksling her i Eindhoven, eller Nederland generelt. Swapfiets leier vi fra! Lærte faktisk nylig at fiets betyr sykkel haha, så det gir jo mening.

Foodora er noe som også er tilgjengelig her, og det blir brukt haha. Mange alternativer å velge mellom, og enkelt og greit å bruke.

Ellers drar vi også på kino her, tirsdagskino som vi så fint kaller det. Altså vi har dratt på kino om tirsdager. 6 euro for en billett, og 1 euro for popcorn. Det er ikke gale. Vi har så langt sett The Greatest Showman (den var sååå bra), pitch perfect 3, og insidious 3. Kino ligger raske 5 min unna på sykkel.

Ellers har vi også invitert folk over til oss for å chille og ta en drink. På fredag var Ana og Maria her, så det var jo veldig koselig. Ikke noe bilder da dessverre haha.

Oppsummering: vi kjøper mye juice, vi går på kino, utforsker, drar ut på byn og henger med folk haha. Neida, men dette var kort enkle ting vi også finner på.

Så vi finner på litt av hvert, og her var bare en helt random samling av hva diverse ting vi holder på med her. Vi koser oss veldig mye. Vi har nå faktisk vært her i over en måned. Det er faktisk helt sykt. Tiden går så fort. Skummelt fort. Men vi nyter den tiden vi har her. For øyeblikket har vi faktisk fri fra skolen i en uke, pga karneval som startet på fredag. Åh herregud så gøy det er, men det forklarer vi i et senere innlegg.

♥ Henriette og Lakshana ♥