Ekstern finansiering er forskningens nye fantasifigur

Forskergruppen BDA var sentral i utviklingen av søknaden om BARNkunne -Senter for barnehagerelevant forskning som fikk tilslag i Forskningsrådet for perioden 2018 -2023 gjennom FINNUT programmet. Gruppen har, både før og etter, søkt en del eksterne midler og kommer til å søke mer midler. Vi har nå mye erfaing med å søke, få avslag og tilslag og en del refleksjoner om dette. To av forskerne i gruppen, Alicja Sadownik og Svein- Erling Greiner skriver om sine refleksjoner. DE referer til Jacques Lacan og Slavoj Zizek som skiller mellom glede (pleasure) og fornøyelse (enjoyment). Mens glede assosieres med målet, resultat eller trofé, kobles fornøyelse mer til prosessen. Les mer om deres refleksjoner på Khrono. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.