Vil du «skrive deg inn» i prosjektet?

Alle som deltar i desentralisert ordning for kompetanseutvikling i skolen er hjertelig velkomne til å dele sine refleksjoner med andre! Da vi besøkte skolene i april, ba vi skolene om å sende inn et samlet refleksjonsnotat om tanker de har om å delta i dette utviklingsprosjektet. Hvilke forkunnskaper har du? Hva har du mest engasjement for? Har du noe på hjertet du vil dele med andre på andre skoler? Hva kan du tenke deg å bidra med?

Det er mange måter å dele sine tanker på! Kunne du tenkt deg å lage din egen Google Site? En YouTube-video? Et lydopptak? Et samskrevet dokument? Du finner mange gode tips til hvordan du kan gjøre dette her: http://www.digitalferdighet.no/produsere

Du kan sende inn dette til anei@hvl.no i det formatet du ønsker. Skriv gjerne om du vil at dette kan deles med andre åpent på nett eller om du bare vil ha det som en dialog mellom deg og faglærere ved HVL. Du kan også sende inn lenker eller fulltekst her.