Skriv med stil

Tips til veiledere og studenter

I en kunnskapsinstitusjon som HVL skrives det mye til et bredt spekter av lesere. Noen tar dette naturlig og har utviklet sin egen stil, mens andre finner det utfordrende og tidkrevende. Selv om det faglige står i sentrum ved veiledning på studentprosjekter så det også behov for skriveveiledning på prosjektoppgaver.

Det finnes flere gode veiledere, men det kan være nyttig å se nærmere på Søk & Skriv som er laget spesielt for de som skriver oppgave ved universitet og høgskole. Her finner du veiledning og råd om alle deler av oppgaveprosessen, som søking, lesing, skriving og bruk av kilder.

Søk & Skriv (http://sokogskriv.no/) tilhører institusjonene UiB, UiO, NHH og HVL.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *