Fagtilbud for tredje- og fjerdeårsstudenter neste studieår og vestlandsklasser

Fagtilbudet for tredje- og fjerdeklassingene for neste studieår er nå lagt ut til studentene. I fagtilbudet til studentene er det informert om at det arbeides med å vurdere vestlandsklassetilbud i kunst og håndverk, KRLE, musikk og mat og helse og at disse tilbudene vil bli avklart innen 15. januar. Det er derfor ikke lagt ut tilbud i disse fagene ennå.

Avklaringer om vestlandsklasser:
I de fagene vi skal ha tilbud om vestlandsklasser, skal alle studentene som velger disse fagene, delta i vestlandsklassen. Det vil si at det ikke blir egne campustilbud selv om det er mange studenter på en campus som velger faget. Det samme gjelder også om et fag parallelt blir tilbudt som årsenhet på en campus. GLU studentene som velger dette faget skal følge vestlandsklassen.

Så snart de ulike vestlandsklassetilbudene er avklart, vil disse fagtilbudene også bli lagt ut til studentene. De fagene som kommer til å gå som vestlandsklasse vil da komme som tilbud på alle campus, og det eller de av fagene kunst og håndverk, KRLE, musikk og mat og helse som ikke kommer til å gå som vestlandsklasse, kommer til å bli lyst ut der det er aktuelt å tilby faget.

Alle fagtilbudene er med forbehold om at nok studenter velger faget.
Håper dette var oppklarende.

Minner om at det fremdeles mulig å melde seg på GLUseminaret på Voss 3. og 4. januar her: https://doodle.com/poll/spmunm5dftbvhtie

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *