Ny Episerver-kode 12.oktober 2017

Vi har fått ny kode i dag igjen og dette er endringene:

  • Studieplaner som ikke inneholdt taggen «stlub» (læringsutbytte) ble ikke vist på studieplan-søkesiden. Dette er endret, siden et så restriktivt filter gjorde at vi måtte endret gamle studieplaner også. Det betyr at en studieplan er tilgjengelig hvis den inneholder minst en av taggene «splub», «spinnl» eller «spinnh».
  • På 404-siden (siden kan ikke vises) viste vi hvilken adresse brukern prøvde å nå, som en lenke. Lenker er klikkmagneter, og et klikk på denne var ikke til særlig hjelp, så vi fjernet lenken. Teksten er imidlertid beholdt.
  • Nina og jeg hadde møte med SiteImprove, og i den forbindelse fikk vi demonstrert skrivefeil-verktøyet deres. Der fant vi en ledetekst-feil i de engelske emnebeskrivelsene. Denne er nå rettet opp og «course responsible» har fått inn en nødvendig «s».
  • I kampanjeblokken på forsiden har vi et bilde, hvor den alternative teksten manglet, selv om vi hadde lagt det inn på bildet. Bouvet hadde imidlertid laget en «interessant» løsning her, ved at blokken hadde et felt for alternativ tekst, og at denne var tom. Webgruppen mener at konsistens er viktig når man arbeider med web, så vi ba de fjerne dette feltet som ingen skjønner noe av og heller bruke alternativ tekst fra bildet, slik vi gjør alle andre steder.
  • Tidligere i år fikk vi inn tagg og tekst for «anbefalte forkunnskaper» i en emnebeskrivelse. Taggen vises helt fint der den finnes, men overskriften på bokmåls-emner var glemt. Denne er nå på plass.
  • I Hotjar kunne man se brukere som klikket på det hvite feltet i studieprogramutlistingen. Siden det ikke var en lenke skjedde det ingenting. Vi har nå fått hele listepunktet som klikksone, for alle flater, og brukern kan klikke hvor som helst

 

Hotjar er forøvrig et svært morsomt verktøy å jobbe med og har du lyst å se hvordan det ser ut på innsiden kan du ta kontakt og jeg kan vise deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.