Ny kode i EpiServer 08.januar (Elvis har fødselsdag i dag)

Når Elvis er gratulert er det klar for opplisting av ny kode i EpiServer:

 • [HVL-815] – Accordion blokk
  • Vi har fått en ny accordion-blokk, hvor vi kan ha et uendelig antall elementer i blokken. Den nye blokken heter (ny) Trekkspill blokk. En trekkspill-blokk består av selve blokken og blokker med accordion-elementer inni blokken. Hvis du ikke forstår hvordan blokken skal brukes tar du kontakt. Den gamle blokken, Trekkspill blokk, eksisterer fremdeles, men bruk fortrinnsvis den nye
 • [HVL-816] – Fjerne dummy bilder på ansatte
  • Ansatte som ikke har lastet opp bilde i personprofilen sin har ikke lenger dummy-bilde.
 • [HVL-817] – Logout knapp for Vestibylen
  • Lars etterlyste logg ut-knapp på Vestibylen og den er nå på plass
 • [HVL-821] – URL parametre på ansattlisten
  • Som et ledd i at vi får ny organisasjonsstruktur i HVL legger vi opp til at man kan filtrere ansattlisten på sted og organisatorisk tilhørighet, og at URL endres når filterne endres. Da kan vi lenke til en ferdig filtrert ansattliste fra et institutt eller et senter
 • [HVL-800] – Spørsmål: Hvordan regnes «omfang» i studieprogram
  • Noen av studieprogrammene våre gir ikke studiepoeng, som feks realfagskurs. Når omfang skal presenteres på studieprogramsidene er det en omregning av antall studiepoeng/heltidsprosent og for studieprogram uten studipoeng feilet dette, og kun teksten «år» ble skrevet ut til nettsidene. Vi fjernet ordet «år», slik at det på realfagskurs nå kun står
   «Omfang: 0 studiepoeng»
 • [HVL-808] – behov for å kunne lese en cookie på studieprogramsidene
  • Terje har laget en utskriftstjeneste slik at ansatte selv kan skrive ut studieprograminformasjon til utdeling. Siden disse kan redigeres i nettleseren ønsker vi ikke at den skal være tilgjengelig for alle. Skript-referansen til Terje sitt skript vises nå kun for brukere som er innlogget i Vestibylen
 • [HVL-818] – Standardtekst er på engelsk
  • Tidligere i år fikk vi inn standardtekst for kontaktelement i et studieprogram, slik at vi slipper å skrive inn kontaktinformasjon for opptakskontoret hver gang vi får nye studieprogram.  Bouvet hadde rota litt og standardteksten kom på engelsk. Dette er nå fikset.
 • [HVL-822] – 404-siden mangler URL
  • «siden ikke funnet-siden» manglet adressen på den manglende siden, og når epost til webmaster ble sendt inn var det umulig å vite hvilken side det referertes til. Dette er nå fikset.
 • [HVL-825] – Endring av oria søkeboks på bibliotek-sidene
  • Oria, bibliotekets søketjeneste, har fått nytt UI, og søk i søkeboksen på biblioteksidene går nå til dette nye grensesnittet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.