Et tilbakeblikk via språk- og diffusjonsmodeller

Professor Aslaug Nyrnes har ledet forskergruppen Matecsus siden opprettelsen og frem til sommeren 2022. I dag takkes Aslaug av ved HVL. Med dette sier forskergruppen takk for faglig og kollegialt følge så langt, med ønske om å treffe Aslaug igjen som professor emerita. 

Presentasjonen nedenfor er nok ikke 100% selvforklarende, og fordrer kanskje at en er til stede ved avslutningen – Sentralt er Aslaugs arbeid med prosjektet Kunstfagdidaktikk – didaktikk på kunstfagas premissar (2009-2015) som som blant annet munnet ut i  boken Ut fra det konkrete. Videre peker dette forskningsprosjektet direkte videre mot Ph.d.-studiet Studiar av danning og didaktiske praksisar og forskergruppen Materialitet, teknologi og berekraft.

Dermed litt konkret tekstarbeid….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *