Presentasjon av den nye forskergruppen Sosial innovasjon

Forskningstemaet «sosial innovasjon» er innlemmet som del av satsingen til PhD-programmet «Responsible Innovation and Regional Development» (ResInnReg) ved Høyskolen på Vestlandet (HVL). Det har i den anledning blitt opprettet en forskergruppe på sosial innovasjon for å styrke og videreutvikle kunnskapen på dette feltet. Forskergruppen er tverrfaglig og inkluderer forskere ved Mohnsenteret for innovasjon og regional utviklingSenter for omsorgsforskning og ansatte og studenter ved flere institutter ved HVL.

Jill Loga, Førsteamanuensis ved Institutt for økonomisk-administrative fag, er koordinator for forskergruppen.

Alle henvendelser angående administrative oppgaver kan rettes mot Hilde Svrljuga Sætre, Stipendiat ved Mohnsenteret for innovasjon og regional utvikling: hsse@hvl.no / 55 58 70 80

One Reply to “Presentasjon av den nye forskergruppen Sosial innovasjon”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *