Kick off-uken er i gang!

Kick off-uken er nå sparket i gang.

I går hadde vi et introduksjonsmøte med alle utvekslingsstudentene på helsefag, svensk kurs, gratis middag/ lunsj og informasjonsmøte med bostedskontoret.

Masse nyttig informasjon hele veien! Det må jeg si.

Jeg vil komme mye mer tilbake til kick off uken etter hvert, dette var egentlig ment som et lite snarinnlegg før jeg trasker til skolen(kl.14!!!)

Jeg var nemlig og besøkte A6 i Jönköping da jeg plutselig fikk intens hodepine.. Hjemme (i Norge) ville jeg normalt sett gått og kjøpt meg en eske med noen smertestillende og drukket litt vann, så det var det jeg gjorde, altså jeg gikk til butikken, tok med meg en flaske sanasol og en liten eske paracetamol og vandret til kassen.

Ganske fornøyd vel og merke fordi jeg fant det fort og greit uten og måtte gå gjennom hele butikken. Så når jeg kom til kassen spurte de etter legitimasjon, forsåvidt helt greit. Hadde jo tenkt å betale med kort uansett, så jeg strakte det frem og sa «selvsagt, her».

Damen bak kassen gryntet litt og spurte om jeg hadde noe annet, så jeg kikket ned i kortholderen og spurte «studentbevis? Det er bilde på det også».

Damen i kassen virket ikke særlig fornøyd så hun reiste seg og gikk bort til damen i nabokassen og spurte. Da hun kom tilbake til meg sa hun «Tyvär.. Det går inte.» Så jeg spurte nyskjerrig tilbake: «Hva er gyldig legitimasjon da?» Non ting annat…. Pass, körkort…»

Så hodepinen forfulgte meg desverre hjem med bussen til jeg fikk tatt litt vitaminer, spist noe mat og drukket noe vann .

Så nå er jeg klar for kick off, HURRA!!!

Ha en fin dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.