Tid for update!

En liten stund siden jeg har fått blogget her nå ja.

Så jeg tenkte jeg skulle ta dere fort og kort med gjennom de siste ukene og begynner med ferie uken. (Tenk vi hadde en uke ferie!)

Alle hardtarbeidende studerende får ferie i uke 7 😉

Vel, torsdagen reiste Andrè og kom på besøk her en HEL uke. Så hvorfor ikke finne på noe annet enn Jönköping? Då tok vi like godt turen til Stockholm!

Det ble en togtur på ca 4 timer, med ett togbytte ved Nässjø. Det vil si ca 14.00 var vi vel fremme, rett innom hotellet og så ut igjen for å myse litt.

En fantastisk by. Spesielt Gamla Stan. Helt utrolig nydelige bygninger som jeg antar de har behold i mange mange år.

I Stockholm kunne vi gå og gå og gå. Uendelig stort. Men på forhånd hadde vi bestilt hotell, og hadde bestemt oss for å sjekke ut slottet, Gamle Stan og Vasamuseet. Vi skulle også innom Det Nordiska Museum, men vi fant ut at det var for stort til at vi orket å ta oss rundt der, vel og merke ETTER Vasamuseet. Så vi fant ut at vi skulle ta turen tilbake i sommer enn gang 😉

Utenom dette har jeg hatt praksis også, ved konvensjonell røntgen. Det har vært fantastisk artig!

Her så er lab 2 – 7 skjelett lab. Nummer 7 er lab «for ortopedene» kan du si. Her kommer alle håndleddene, knærene, axelene, underarmerne osv. Lab 3 tar mye lunge bilder, men også ant som kommer inn. Pasienter utenifra. Lab 2 har for det meste inneliggende  pasienter, mens 4 tar seg av de akutte utenifra  🙂

Jaja, i dag begynner angio praksisen. De har to gjennomlysninger her. En for cardiologisk undersøkelser og en for extremitetene 😉 Så dette blir meget spennende!

Good luck til meg selv, sier bare eg 😉

Så blogges vi forhåpentligvis om ikke så lang tid! 😀

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.