En lang, men bra dag

Så her sitter jeg, Etter en lang dag.

Jeg har tilbrakt mye tid i dag i spenning og nervøsitet da jeg hadde fremføring som skulle foregå på engelsk fremfor forventingsfulle svenske studenter.

Det gikk jo selvsagt veldig bra, men man er jo alltid ekstra spent når man skal begynne å snakke.

Ofte pleier jeg å være mye mer nervøs enn det jeg trenger å være, og etter 1-2 min kommer det seg alltid.

I forkant tilbrakte jeg hele to timer på treningssenteret for å forsøke å roe nervene litt,  med andre ord, en HERLIG økt!

Hadde masse energi og beina fikk kjørt seg ved både ved leg press, leg curl og leg extension på apparater og knebøy og markløft med stang og kettelbell!

Etter fremføringen var det ut å feire litt, så Fika på wanes coffee hvor vi kunne sitte ute å nyte den superherlige solen og temperaturen!

Våren/ sommeren har kommet til Jönköping by the way!

I morgen er det grilling på stranden som står for tur. Da skal vi feire at vi er ferdig med praksis ved Ryhov. Noe som jeg igrunn bare finner ganske trist. Jeg vil tilbake jeg 🙂

De var så hyggelige og snille. Virkelig glad og excited over å ha studenter altså!

Herlige folk.

Så i morgen er det elge-middag på sykehuset med en av hovedkontaktene våre hvor vi vil få tilbakemelding på praksisen og ikke minst KARAKTER på praksisen.

Det er uvanlig.. Hjemme er det bestått/ ikke bestått, så å få karakter blir ekstra spennende!

Wish me luck I guess.. 🙂 Thihi

Slengte like godt med et bilde av middagen i dag.

En lang og nervepirrende dag ble avsluttet med en stor porsjon chinesisk wok og te!

Asiatisk inspirert! Tallerken nummer 2 btw 🙂

Forresten, er det noe der vil at jeg skal blogge mer om? Blogge oftere osv 🙂

Let me know og husk det er alltid kjekt med kommentarer 🙂

Noen som vurderer å ta deler av studiet i utlandet?

Har du noen spørsmål angående det å reise utenlands?

Feel free to ask, please 🙂

-Lene-

0 kommentarer til «En lang, men bra dag»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.