Boston here we come!

Hei!

Mitt navn er Astrid, og jeg reiser til Boston om noen få timer. Jeg er ferdig med alle eksamene mine ved bioingeniørutdanningen, og reiser over atlanteren for å  skrive bacheloroppgaven min ved Harvard Medical School sammen med Sveinung. Det blir utrolig spennende. Vi skal jobbe på et laboratorium ved Beth Israel Deaconess Medical Center, som er et av de beste sykehusene i USA. Hva vi skal jobbe med kommer i senere blogginnlegg.

Vi skal bo hos en vertsfamilie i Dorchester, hvor vi har tredje etasje for oss selv. Vi skal bo i et rosa viktoriansk hus. Dorchester ligger 20 minutter med t-bane fra Boston Sentrum. The departed ble spilt inn i Dorchester. Søker du opp «drap i Boston» kommer det frem at de fleste drap skjer i denne bydelen. Krysser fingrene for at vi ikke roter oss borti noe.

 

Været i Boston pleier normalt å være noen grader varmere enn i Bergen, men de siste ukene har været vært utrolig bra med temperaturer over 20 grader. Håper virkelig dette været holder seg! Om  ikke lenge sitter vi nok på terassen og nyter solen. Er det noe jeg har lært av å vokse opp i Norge, så er det at sommerdagene må nytes mens de er der.

– Astrid

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *