Siste uke før påskeferie

Tenkte bare å oppdatere litt om siste uken før vi drar på påskeferie til Fiji.
Vi har hatt en skikkelig arbeidsuke, vært på skolen ca 8 timer hver dag. Og vi vurderer faktisk timene til å være ganske godt anvendt. Mye tid går med til å lese for å forstå ting vi kan skrive om. Er mye nye regler og standarder å sette seg inn i. The Surveyors Rules of 2006 holder på å bli lest fra perm til perm, og vi graver etter informasjon både på internett og på its learning på fag vi har hatt tidligere. Plutselig fikk vi bruk for det vi hadde lært for både et og to semester siden. Kult!

Denne uken har mange av landmålingsstudentene her vært på feltkurs «in the bush», så vi har stort sett hatt datalaben for oss selv. Selvfølgelig er det en del andre der også, men færre enn vanlig. Det er veldig mange asiatere på skolen. Asiatiske gutter og jenter er tydelig opptatt av stil, så vi føler det er moteshow på skolen hver dag. Litt uvant, for på HiB synes vi at vi er voldsomme hvis vi går med skjørt på skolen.

Det har regnet en del denne uken, og det er alltid morsomt, for virker som at folk ikke helt er vant til regn. Har enda til gode å se en person i regntøy. Paraplyer er mye mer vanlig, til og med mannen som kjører kostebilen på campus holder paraply over seg for å ikke bli våt når han koster. Ikke snakk om å ta på seg noe oljeregntøy her, nei!

Den store arbeidsmengden denne uken har i hvert fall gjort oss fortjent til påskeferie, blir deilig med en uke avslapning på de hvite strendene på Fiji.

Utsikt fra datalaben: Kostebilmannen med paraply.

Ser frem til en liten ferie her...