Feels like home now!

Himmelen åpnet seg, og ned dalte det dråper så store som elefanter (vi er jo tross alt i Afrika)! Det begynte å regne i går kveld, og regnet var så heftig at jeg og Kristin måtte kjøre til treningssenteret (som ligger 50m fra leiligheten i luftlinje). Den lille bekken i hagen vår forandret seg raskt til en stor og fossende elv, og duene søkte ly under taket vårt (noe vi ikke var fornøyd med).

Vi har ventet på at det skulle begynne å regne, slik at fuglebæsjen på terrassen vår forhåpentligvis skulle skylles bort. Det regnet kraftig på taket i natt, og jeg fikk flashbacks fra leiligheten min i Bergen, der regnet trommet høyt på takvinduet mitt over sengen og forstyrret nattesøvnen. I dag morges tittet solen frem, men utover dagen har det vært av og på med regnbyger og sol. Som veilederen vår påsto, slipper vi vertfall å få hjemlengsel.

Elefantdråper!

Naboen vår (står på terrassen i 5. etasje helt til høyre) synes det var merkelig at fire jenter sto på terrassen og tok bilder av regnet, som om de aldri hadde sett før regn liksom?! Eller kanskje han trodde vi tok bilder av ham, siden han sto i bar overkropp?

Nå sitter jeg og Kristin på lab’en. Vi har levert inn det vi har jobbet med denne uken, og veilederen vår skal nå vurdere det. Sandra og Marina er ikke ferdige for dagen enda, så jeg og Kristin sitter bare å nyter gratis internett denne fredagsformiddagen. Internetten vi har hjemme er veldig dyr og brukes lett opp, derfor utnytter vi det gratis nettet på skolen så mye som mulig. Derfor kommer blogginnleggene fremover til å publiseres på ukedager…

Herlig fredag på lab’en!

I morgen reiser vi kanskje til Stellenbosch (en fin studentby med masse vingårder) dersom været blir bedre.

God helg! 🙂