Hjeeeelp!

Jeg har i helgen brutt alle mine lover og regler om at fritt fall og å være opp- ned i veldig høy fart er noe jeg skal holde meg unna. På søndag var vi i Ratanga Junction, Sør- Afrikas største fornøyelsespark. Der hadde de noen (som vertfall jeg vil si) syyykt ville berg-og-dalbaner, samt ”Slingshot- The human catapult”, som var dagens ”høydepunkt”. I katapulten ble to og to (jeg holdt veeeldig godt fast i Kristin) heist opp 30 meter over bakken i seler som var festet på ryggen slik at vi lå horisontalt. Da vi var på toppen var det min oppgave å trekke i snoren som gjorde at vi ble sluppet ned i fritt fall i 90km/t ,og pendlet så frem og tilbake. Kan tro jeg skalv da jeg skulle trekke i snora! Det var en helt vill opplevelse! Hele dagen var helt super, med strålende sol og mange spennende berg-og-dalbaner.

To spente og skjelvende jenter blir festa i snoren som skal dra oss opp.

 

Like etter jeg dro i snoren, og vi er i fritt fall nedover.

 

Uæææææh!

 

Nå var det værste over 🙂

 

Her dreide det seg stort sett om å bli minst mulig våt, men det var veldig gøy.

 

På kvelden lagde vi gode grillspyd, namnam.

Jeg prøver å få fyr på grillen, noe som stadig er en utfordring uten tennvæske.

Fredagen hadde, som nevnt tidligere, Jeg og Kristin en veldig rolig dag på laben. Da vi var ferdige på skolen var vi på shoppingsenteret over veien og handlet litt treningstøy og mat. På kvelden så vi Kill Bill vol. 1 (vi er nå på jakt etter vol.2, da slutten var veldig spennende!) og koste oss med sjokolade 🙂

Lørdagsmorgen startet bra med trening kl 9, og etterpå kjørte vi til Table Mountain og tok banen opp. Det var strålende sol, så utsikten over Cape Town var veldig bra fra fjellet, men det var litt kjølig der oppe. Det var veldig gøy å ha vært på toppen, men neste gang skal vi gå opp 😉

Gulvet i vognen roterte 360 grader rundt mens vi ble ble trukket opp/nedover fjellet, litt småekkelt, men da fikk vi jo se alt  🙂

Panoramautsikt over Cape Town fra Table Mountain. Lion’s Head til venstre i bildet.

Panoramautsikt over Camps Bay fra Table Mountain.

 

Etter Table Mountain kjørte vi en rask tur til Signal Hill der vi var innom Bo- Kaap, et tidligere muslimsk område kjent for sine fargerike hus.

Mange fine farger jeg likte godt her 🙂

Etterpå kjørte vi til Waterfront, der vi så litt på en konsert og spiste middag på havna. En litt stusselig burger synes jeg og Sandra, men den var jo billig 🙂

Vi kunne velge mellom pommes frites eller salat til burgeren, skulle kanskje valgt salat…

Nå er det mandag og ny uke på lab’en. Forhåpentligvis blir det litt mer action på laboratoriefronten også!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *