Veke nr. 2

Nok ei veke er gått. I Spania har skuleelevane to veker påskeferie, og  Caroline har tilbrakt første veka på eit cruise utanfor Miami. Eg har vore att i Valencia, og dagane har gått med til lesing på stranda, besøk i akvariet Oceanografic, samt seine kveldar og fjellklatring saman med ein herleg gjeng spanjolar frå skulen. Eit tips til andre som ynskjer å reisa som utvekslingsstudent til Valencia, eller andre byar i Spania der det er lite turistar, er å læra seg spansk på førehand. Svært få spanjolar kan nemleg snakka engelsk.

 

 

Den flotte stranda i Valencia

 

Stilige dyr i Oceanografic

 

Tiburón

 

Carmen og Carlos på veg opp fjellsida

 

Ukjent, Alberto og Niko klatrar ein av dei vanskeligaste løypene på led.

 

Eg klatrar ein av dei lettare løypene på topptau.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *