Tiden flyr!

I Boston har vi ikke påskeferie, men vi har tatt oss helg med god samvittighet. Den siste uken har vært fullpakket med program, og tiden har gått sinnsykt fort. Det har selvsagt vært en del papirarbeid i tilknytning til «jobben», som aldri tar slutt. På fredag fikk vi enda flere skjema å fylle ut, og quizer å ta(over 30!), slik at vi skal få tilgang til spesielle deler av laboratoriet. I tillegg må vi på noen kurs som er fordelt over de neste tre ukene. Når det er i orden kan vi endelig begynne å jobbe for fullt med oppgaven vår.

GLADNYHET! Vi har endelig fått ID-kortene våre, slik at vi kommer oss inn i bygget og inn på laboratoriet uten å måtte sjekke inn med pass i resepsjonen først. Dette gjør hverdagen mye enklere.

Når man bestiller mat i USA, får man sykt mye mat for pengene. Dette ender ofte i to veldig mette studenter og «doggybag».

Sveinung med den utrolige gode pizzaen vi fikk servert på en restaurant. Som dere ser, er den veldig stor, og kostet rundt 120 kroner!

Den gode kalkunsandwich jeg hadde til frokost med hele 16 lag kalkunpålegg, til kun 35 kroner.

Vi var på restauranten «Top of the Hub» i toppen av Prudential center. Her nøt vi utsikten mens vi spiste hver vår sandwich.

Maten som ble servert på «Top of the Hub», hele 52 etasjer over bakken!

Utsikten fra restauranten (før gatelysene slo seg på).

Utsikten etter at gatelysene slo seg på!

Forrige lørdag var vi på litt sightseeing og shopping i Boston. Hvor det hovedsakelig ble handlet treningsklær, da vi er veldig aktive på treningssenteret  for tiden. Treningssenteret ligger for øvrig i nabobygget til laboratoriet, noe som gjør det enkelt å presse inn en treningsøkt i den ellers så travle hverdagen i Boston.

Vi likte oss veldig godt på Farmers Market, hvor det var stort utvalg i frukt og grønnsaker til lave priser.

Faneuil hall, bygget i 1742. Her ble «Town meetings» avholdt i overetasjen, mens det var marked i underetasjen.

Jeg må inrømme at jeg ble veldig skuffet da jeg fant ut at det var klær de solgte, og ikke cupcakes! Cupcakes med no sugar, no carbs og no fat hadde nok ikke smak særlig godt uansett. Kjøpe meg en t-skjorte med budskapet: «Make cupcakes, not war».

På tirsdag var vi på NERO-konsert. Det var en helt ny, og spesiell opplevelse for min del. Stemningen var upåklagelig, men det var kjipt å havne bak et tafsete og superforelsket kjærestepar. (Ja, vi hadde sitteplasser).

Onsdags kveld var vi på Museum of fine arts. Det er et sinnsykt stort museum med mye fin kunst. Smykke-avdelingen og avdelingen for contemporary arts falt særlig i smak.

Sveinung observerer.

Håndblåste krukker med kvikksølv, speil og illusjoner.

«The Sneeze»

Budskap

På torsdag var vi på T.G.I Fridays. Her nøt vi en god middag og dessert(Oreo Madness for min del) for 10 dollar. Desserten i Norge hadde kostet mer enn all maten, så her skal vi flere ganger. Resten av kvelden ble tilbrakt på Orpheum theater, hvor Ghost, Mastodon og Opeth spilte. Vi satt(stod for det meste, men hadde stol) på andre rad, og hadde prima utsikt. Jeg kunne godt vært foruten Ghost-konserten, men de andre to var bra. Positivt at vokalisten i Opeth var morsom og hadde selvironi.

Poserer med glede utenfor T.G.I Fridays 🙂

Mastodon.

Opeths stortromme.

Opeth.

Fredags kveld lagde vi gulerotkake for å feire at nok en uke på laboratoriet var fullført 🙂 Kaken ble laget som beskrevet i oppskriften, og det ble tilsatt vann, olje og egg. Glasuren ble kjøpt ferdig laget.

Fortsatt god påske!

0 kommentarer til «Tiden flyr!»

 1. Hei igjen,
  Takk for ukentlige rapporter – snart kommer vel Intro., mat og met. disp. ;-)?
  Ad aktiviteter og bilder her – flott oppladning til skikkelig innsats på labben ;-)!
  God Påske igjen!
  Beste hilsen
  Alvhild veileder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *