Påskehelgen

Påsken ble ikke lagt noe særlig merke til her i USA, foruten om påskegodt, da alle butikker hadde normal åpningstid, og familien vi bor hos er atheister. Lørdagen ble startet med omvisning på Taza Chocolatefactory. Vi var på omvisning på fabrikken hvor sjokoladen ble laget og fikk smake mange forskjellige typer sjokolade. De lager «mexican style stone ground chocolate» og var visst både direct trade, kosher, glutenfri, soyafri, laktosefri og organisk. Noen av sjokoladetypene vi smakte var beiskere enn andre, men vi fant til slutt hver vår favoritt. (Personlig likte jeg veldig godt Chipotle Chili og Guajillo Chili sjokoladene(70%).).

På omvisning måtte vi bruke hårnett! Lekkert.

Hårnett og sjokolade.

Kakaobønne roasteren.

Etter at vi hadde vært på omvisning gikk vi oss en tur i Somerville i finværet, og spiste lunsj på en thai tapas restaurant.

Radiator-shop i Somerville.

Et «slott» i Somerville. (Prospect Hill Castle)


Utsikt fra slottet i Somerville.

En veldig pyntet sykkel! 🙂

En liten tur i Boston Common, mens vi ventet på at filmen på kinoen skulle begynne.

Et lite, søtt ekorn! 🙂

Søndagen ble benyttet til museumsgåing, trening og feiring av bryllupsdagen til foreldrene til husverten vår med middag på Blarney Stone(hvor begge sønnene deres forøvrig jobber).

På Isabella Stewart Gardner Musem var det veldig mye fin kunst, og ikke minst en veldig fin hage. Selvsagt var det ikke lov til å ta bilder der inne, så dere får nøye dere med bilder fra utsiden. 

Fremsiden av Isabella Stewart Gardener Museum.

Gatekunst

Kirke

Skyscrapers

Spiser is fra Coldstone! Verdt 6 dollar. På Coldstone lagde de is på en helt spesiell måte. De tok en skje med den isen man ville ha, kjevlet den flat, fylte på med alt av innhold man ville ha, og knadde så alt sammen.

Oreoiskrem(NAM!) fra Coldstone og ny frisyre.

0 kommentarer til «Påskehelgen»

  1. Alltid kjekt å lesa oppdateringar fra Boston! 😀 Hørres heilt topp ut! Jafall det som ikkje innebære skule 😉 PS: Du va stunning på håret! Glad i deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *