Boston Marathon og solskinn

Våren har endelig begynt å ta form i Boston, og hager og trær blir frodigere for hver dag som går. På fredag spiste vi Gyros på Quincy Market, mens vi ble underholdt av ulike gateartister. Fredags kveld ble tilbragt på museum of science, noe som var veldig lærerikt.

Folkelivet ved Quincy Market!

Sveinung  løfter jorden.

I love DNA!

Kose oss på Museum of science.

Sveinung og T. rex!

Lørdagen startet vi med omvisning på Samuel Adams Brewery. Vi hadde en veldig morsom guide, Mike, som fortalte oss alt om hvordan de lagde øl, hva ølen deres inneholdt og hvor lenge den ble lagret før den ble tappet på flasker. Etter omvisningen ble det prøvesmaking av tre ulike øl-typer.

Inngangsbilletten til omvisningen.

Sveinung på omvisning!

En fornøyd Sveinung etter ølsmaking!

Etter omvisning gikk turen videre til Bruins kamp. Bruins er Bostons Ishockey-lag, og var det beste Ishockeylaget i Nord-Amerika i fjor. Kampen vi så var en play-off kamp i Stanley cup, hvor det er om å gjøre å vinne 4 kamper mot det samme laget. Det var en sinnsyk stemning på kampen, og nesten alle hadde bruins effekter. Jeg var heldig og satt ved siden av en som het Mark, som fortalte meg alt  jeg trengte å vite om Ishockey, både om reglene og spilleren (da dette var min første ishockey-kamp, kan jeg ikke akkurat skryte på meg så mye kunnskap om sporten). Visste dere for eksempel at ingen av spillerne på Boston Bruins er fra Boston? Eller at bare to av spillerne deres er fra USA?

En fullstappet stadion under kampen mellom Bruins og Capitals.

Bruins tapte kampen etter at det i den 5. omgangen var et «første målet vinner-opplegg», og det stod da 1-1 i Stanley cup.

På mandag var det Veterans Day(som er en fridag i Massachusets), og det er på denne dagen Boston Marathon arrangeres. Det var ufattelig varmt ute(over 30 grader), så flere av løperne trakk seg, etter at arrangørene anbefalte løpere som ikke var spesielt trent til å gjøre dette. Dette årets marathon var det tregeste siden 1985, foruten om rullestol-marathon, hvor det ble tatt verdensrekord.

The finishing line.

Solkrem er viktig!

Verdensrekord i rullestolmarathon!

En av de mange gangene vi var på storskjermen! Kan du finne oss?

Nøt det flotte været, mens vi ventet på at løperene skulle komme i mål.

Forste dame i mål!

Forste mann i mål på tiden 2:12:40.

Litt korsang i gaten 🙂

Nyter varmen utenfor Harvard Medical School.

Akrobatiske mennesker utenfor Harvard Medical School.

Ha en fin uke!