Endelig prosjektstart!

Selv om det første resultatet vårt ikke ble helt som forventet, er vi uansett ordentlig igang her på laben! Etter «bare» 30 dager i Cape Town, startet vi det første forsøket med Western Blots. Det tok hele tre arbeidsdager for å få frem resultatet, noe som er litt kjedelig når resultatet ikke ble som en håpet, og en må gjøre det på ny…

Jeg poserer på laben med «Biomedical Sciences»- frakken min!

 

Omtrent slik ser det ut når jeg og Kristin jobber med Western Blots!

 

Kristin er glad vi er igang med prosjektet…

 

…hun var nemlig veldig lei av å sitte på Facebook hele dagen!

 

Denne uken på laben har stort sett gått med til å arbeide med forsøket (selv om vi også har fått en del tid til Facebook og følge med på rettssaken i Norge).

På ettermiddagene har vi vært på trening, laget middag og sett Parks & Recreation. I går bestemte vi oss for å utforske naturen i nabolaget, og besteg det store fjellet som solen går bak hver ettermiddag (nå ca kl 17.45). På turen så vi ca 20 klippegrevlinger, gule kanarifugler, to minke-aktige dyr, samt ca 100 perlehøns (de er overalt!). Skikkelig spennende å ha alt dette i «hagen» vår!  Jeg og Kristin jogget også en runde (skryteskryte).

[Her skulle det vært mange flotte bilder fra fjellturen og dyrene vi så, men de mangler pga tekniske problemer]

Neste uke reiser vi på god, gammeldags bilferie langs Garden Route på sørkysten av Sør-Afrika. Mandag til tirsdag skal vi på Aquila Safari, før vi reiser videre til Hermanus. Hermanus er et populært feriested for de som bor i Cape Town- området, og der har vi fått låne leiligheten til professoren vår fra tirsdag til torsdag. Torsdag reiser vi videre til Mossel Bay (via det sørligste punktet i Afrika- Cape Agulhas), så videre til nasjonalparken Tsitsikamma på fredag (som forøvrig er både bursdagen min og Sør- Afrikas «Freedom Day» ala 17. mai for oss–> altså en veldig stor dag!). Lørdag reiser vi til Knysna, og så er det hjemover igjen på søndagen.

1= Aquila Safari, 2= Hermanus, 2,5= Cape Agulhas, 3= Mossel Bay, 4= Tsitsikamma, 5= Knysna, 6= Bellville (Hjem)

 

Vi gleder oss til å utforske andre deler av Sør-Afrika!

I kveld skal vi på kino og se Titanic i 3D (48 kr per billett) og på søndag skal vi til Robben Island.

 

God helg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *