Red Sox

Jeg har gode nyheter! Vi har endelig begynt (på onsdag) på den praktiske delen av Bachelor-oppgaven vår! 🙂 Det som er litt stressende, er at den skal være ferdig om under en måned. Satser på at vi klarer å produsere gode resultater frem til da.

På lørdag var vi på baseball-kamp, Red Sox mot Orioles. Red Sox tapte stort, men det var allikevel en spennende kamp. Arbeidsgiven vår, som er «Official Hospital of the Boston Red Sox»  har en genial avtale for de ansatte. Avtalen går ut på at man får best mulige tilgjengelige billetter for $5, dersom man venter en halvtime ut i første inning. Vi satt ved tredje base, noe som var veldig gode seter. Etterhvert som kampen nærmet seg slutten, begynt folk å gå, slik at vi fikk sette oss lengre frem, slik at vi fikk enda bedre seter, hurra.

Lørdagskvelden ble tilbrakt med vinsmaking, browniespising og vandring i parken.

Ventemat må til.

Go wait by «The Numbers».

Utsikten fra våre opprinnelige plasser 🙂

Han treffer, og han springer.

Posering.

Fikk kjøpt meg «Brownie on a stick» på Beacon Hill Chocolates. Den var utrolig god.

Jii-haa!

Kan ikke la barna få all moroa.

Posering i parken.

På søndagen besteg vi Charlestown Monument på hele 294 trappetrinn før vi tok oss en tur på laboratoriet. Det var veldig fin utsikt på toppen av monumentet. Da vi var på toppen hørte det ut som hele gjengen som hadde samlet seg utenfor før vi gikk inn var på vei opp (100 – 150 stk), så vi startet vår nedstigning. Heldigvis var det bare 20 som hadde sluppet inn, da det var vakter som kontrollerte hvor mange det var i monumentet om gangen.

På toppen av Charlestown Monument.

 Litt av utsikten fra toppen av Charlestown Memorial.

Charlestown Memorial fra utsiden.

En fin gate i Charlestown.

På mandag var vi på Red Hot Chili Peppers konsert, etter å ha tilbrakt dagen på laboratoriet fra klokken 08.30 til 19.00. Det var en fantastisk konsert, som absolutt stod til forventningene. For et liv de lager, og for et publikum. Om dere noen gang får mulighet til å gå på konsert med de, gjør det.

– Your bostonian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *