Fin helg i Cape Town!

Helga startet bra med vår nye favoritt, enchiladas, og filmen «Kongen av Bastøy» på fredagen. Lørdagsmorgen hadde vi en god treningsøkt etterfulgt av steambad. Treningsstudioet vi går på (Zone Fitness) er som et spa, dersom du sammenligner med feks Vektertorget i Bergen. Alt er helt nytt og moderne, fine garderober med tv, individuelle dusjer (med dører), det nevnte steambadet, regndusj, gratis frukt og drikke i treningsarealet og alt er bare kjempeflott! Dette, i tillegg til at det er i gangavstand fra leiligheten, gjør at vi liker oss veldig godt på treningsstudioet.

Etter trening på lørdag hadde vi en liten shoppingrunde på sentrene over veien, før vi tok den ukentlige pizzaen på Panarottis. Servitørene begynner å kjenne oss der nå… Desverre ingen bilder av pizzaen min denne gangen, men jeg spiste en veldig sterk pizza som jeg ikke husker navnet på, men som muuuligens deler førsteplassen på favorittlista sammen med Santa Fe.

Etter Panarottis gikk jeg, Kristin og Sandra på kinoen «Dark Shadows», det var gøy!

På søndag kjørte vi til Hout Bay på markeded Bay Harbour. Det var et stort innendørs marked med alt fra trefigurer, malerier, smykker, vesker, klær, mat og veeeldig fristende desserter.

Marina poserer i finværet.

 

Mange truende måker…

 

Inne på markedet Bay Harbour.

 

Jeg spiste denne chiabattaen med brie, bacon, avokado, ruccola,sweet chili og pesto. Naammm…

 

Til dessert ble det denne!

 

Kakene ble, til tross for de sultne måkene, nøtet (?) ute i sola.

 

Et lite korps i Hout Bay.

 

Etter Bay Harbour, gikk vi til et annet utendørsmarked i Hout Bay.

 

Markedet.

 

På vei hjem fra Hout Bay kjørte vi langs kysten via Camps Bay, Sea Point, Green Point osv.

 

Hvem skulle tro det var vinter nå? 🙂

 

Sea Point!

 

Det nærmer seg slutten på det praktiske arbeidet på laben for meg og Kristin nå. Vi skal være ferdige med alt det praktiske og få klar alle resultatene våre denne uken. Neste uke bør vi dermed ha ledig til å skrive ferdig oppgaven, samt lage presentasjonen som skal være uken etter. Jaaaiks!

Kristin på laben!

 

Legger til slutt med et bilde av et kult bilskilt vi så!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *