Det nærmer seg hjemreise!

Det nærmer seg slutten for vårt opphold «down under». Ukene etter vi kom hjem fra Brisbane har vært travle.

Siste dagen Mats var på besøk tok Anette han med på Sighseeing for å få et siste overblikk over byen. mens Oda jobbet med oppgaven. Vi valgte å se byen ovenfra, og da såklart fra Sydney Tower Eye.
Det begynte med en 4D kino opplevelse den bakken rista, vi fikk vanndråpa i ansiktet og kjente vinden blåste i håret. Veldig bra laga til!
Etterpå tok vi heisa opp for å se på utsikten:

Sydney tower Eye.
Nydelig dag!
Utsikt fra Sydney Tower Eye. Veldig fin dag å nyte utsikta på!
Anette i toppen av tårnet!
Etterpå gikk vi ned til Darling Harbour.
Bondi beach, der vi spiste middag siste kvelden Mats var på besøk.

Etter Mats har reist har det vært veldig mye jobbing med å få ferdig bacheloroppgaven. Uten lange telefonmøter med veileder Kirsti i Norge hadde vi nok aldri blitt ferdig. Hypotesen vi hadde om TestCPOS versus CPOS stemte nemlig ikke i målingene vi hadde gjort.Da vi følte vi begynte å få kontroll igjen, belønnet vi oss selv med en tur på australsk fotballkamp. Vi fant vel ut at australsk fotball er en blanding mellom rugby, hånball, fotball og bryting. Morsomt å se på var det i hvertfall! Selv om vi ikke tror karrierene til disse fotballspillerne kan være særlig lang med den harde behandlingen de får på banen.

Oda er veldig fornøyd når Sydney scorer!

 

Action på kampen!
Slutten av kampen. Sydney Swans vann 132-40 over Western bulldogs!

 

Mandag leverte vi oppgave, og feiret med super middag på tapas-restaurant for pengene Mats hadde lagt igjen til oss. Deilig dessert etterpå!

 

Etter oppgaven var levert var det på tide å gjøre noe helt annet, så Anette bestemte seg for å nyte en fin dag med å gå den kjente  Coastal Walken fra Coogee beach til Bondi Beach. Denne turen er på litt over 6 km. Omtrent en mil å gå fra leiligheten vår.

Coogee to Bondi Coastwalk. Veldig fin tur!

Turen gikk også gjennom en gammel gravplass.

Eastern Suburbs har veldig masse fint å by på!

Et stup rett ned! Bondi i bakgrunnen.

 

 

Onsdag var det mulig å se på at Venus var foran solen. Oda var på skolen og så på det uvanlige synet. Det var det mange andre som var også, her er køen. Siden det var ganske mange skyer på himmelen(til og med litt regn innimellom) var køen ganske stillestående, men fikk i hvertfall sett Venus til slutt!

 

Dagens høydepunkt på torsdag var at Oda fikk pakke i posten fra Norge, med masse godsaker. All sjokoladen hadde vært smeltet og stivnet igjen, men det smakte himmels likevel(stratosen er allerede spist opp!). Og tror grensevakten i australia har vært litt skeptisk, for konvolutten ser ut som at den har væt åpnet og lukket et par ganger, men det var ikke sjokoladen, så HURRA!

 

I dag har det vært jobbing med Power Point-presentasjonen til fremføringen av oppgaven som har stått på timeplanen. Kan vel si at vi synes det er en utfordring å velge ut hva som er fornuftig å ha med og hva som ikke er det. Er ikke så lett å ta det viktigste ut av en oppgave på 70 sider når man egentlig kunne tenke seg å si alt som står der.

Det var alt for denne gang.
3 dager til hjemreise!
Time flies by!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *