Velkommen til Glasgow

17 september var dagen vi hadde ventet på i det som føles som en evighet. 40 kg bagasje, 5 boller og 4 kakestykker tyngre, var jeg klar for å sette kursen mot Glasgow på selveste 25 års dagen min. Og det var en meget hyggelig overraskelse som ventet meg på Flesland da Kaja, Karina og Therese møtte meg med ballonger og enda mer kake!

Vel fremme gikk det fort å få nøklene til mitt nye hjem og gjengen med internasjonal hyggelig ungdom kom godt med da mine to tunge kofferter skulle opp 9 trapper. Leiligheten er for 4 personer hvor vi deler kjøkken, stue og bad. Jeg bor med ei fra Frankrike og ei fra Hellas 🙂

Campus livet her i Skottland er noe mer gjennomført enn der hjemme. Her har de det de kaller «Freshers week» som tilsvarer vår fadderuke og det består av mange ulike arrangement, musikkbiler, flyers i gangene, øl for 9 kr og fester rundt hvert hjørne. Man trenger ikke være redd for å forsove seg da fadderene vekker deg med brannalarm og megafon hvis man ikke har våknet innen kl.10:00.

Uten at jeg vil føle meg for gammel må jeg jo si at jeg er veldig glad for at det finnes mye annet å ta seg til i Glasgow enn bare fest. De arrangerte en «idrettsdag» hvor man kunne melde seg inn i alt fra bueskyting til curling. Jeg forlot stedet optimistisk etter å ha meldt meg på ridning, surfing, volleyball og svømming. Kanskje man får prioritere etterhvert, men det er det geniale her på Strathclyde at de har «prøvetid» på så si alt.

Skolen starter ikke før på tirsdag, men jeg gleder meg til å dele mitt semester med dere. Nye oppdateringer vil dukke opp før du aner det.

Ha en nydelig dag!

// Ingrid

Velkomst på flyplassen. F.v: Therese, Kaja, Karina
My Room

0 kommentarer til «Velkommen til Glasgow»

  1. Hei, Ingrid.

    Veldig bra å lese at du har kommet vel på plass og hatt en fin førstetid ved Strathclyde! Vi ser frem til å følge med på bloggen din og ønsker deg et strålende utvekslingssemester.

    Og gratulerer med overstått!

    Hilsen oss på Internasjonalt kontor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *