Skolestart og ridetime

Trodde aldri jeg skulle høre disse ordene komme ut av min munn, men endelig var det skolestart. Etter 4 mnd ferie var det ikke så ille å komme tilbake på skolebenken. Da de har et litt annet system her når det gjelder fagene, har vi to uker på å prøve ut de ulike fagene og til slutt bestemme oss for de 3 fagene vi vil ha. Jeg liker å tro at jeg allerede har bestemt meg… I dag testet jeg ut «Human Resource Development» og «Work Psychology» som var en suksess, så får vi se om «Developing Theory into Practice » slår spikeren fast i morgen.

I kveld har jeg gjort noe jeg har ønsket å gjøre i mange år… Jeg har endelig startet å ri igjen. Så i dag ble jeg offisielt medlem av rideklubben på Strathclyde. Heldigvis for meg er «rideklær» tilfeldigvis på mote for øyeblikket så jeg fikk kjøpt tilnærmet fullt rideutstyr på Zara og M&S for under 1000-lappen.
Etter en 20 minutters kjøretur var vi på plass på senteret og jeg fikk tildelt hesten Pablo. Faktumet at jeg ikke har ridd på 6 år kjentes fort på kroppen og stiv som en pinne var det bare å sette i full galopp og ri på hinderet og late som jeg ikke har gjort annet. Heldigvis var Pablo glad i å hoppe…

Nå skal jeg straks i seng og gruer meg til å våkne i morgen og mest sannsynlig ikke kunne komme meg ut av sengen uten assistanse. Joda man får skikkelig gangsperr av å ri og det ER faktisk eksemplarisk trening!

God natt godt folk! Her har dere noen koselige bilder dere kan hygge dere med en tirsdagskveld

<3

Meg og Pablo (Hvis noen lurte pleier jeg ikke ri med veske og sjerf, men jeg var akkurat ferdig 😉
Koseklumper