Bildegalleri

Jeg fikk den første bursdagsklemmen på et random toalett på campus, og spiste egg og bacon hos Helene og Anette like etter midnatt. Etter vi hadde lunsjet i Uptown, dro jeg for å møte Nick på flyplassen. Det var en bra bursdag.

Sykkel, take-away-kaffe og en papirpose med nybakt brød.

Jeg var i ekstase da jeg i starten av september fant ut av at jeg ikke trengte å gå mer enn 15 minutter for å gå til et bakeri som solgte cupcakes i alle mulige varianter. Jeg kjøpte en med en blomst på og dro aldri tilbake.

Jeg har to like lamper stående i vinduskarmen. Den ene lyser bedre enn den andre og har fremdeles strekkoden på. IKEA, $4,99.

Tom, ny leilighet og morgensol.

Bra dame

Teaser fra New York-turen forrige helg. Vi hadde piknik i Central Park, shoppet i Soho og gaulet med da en litt eldre mann med operastemme  sang «New York, New York» på karaokebar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *