Tre uker til avreise! :D

Da var det på tide å smelle igang denne bloggen! 🙂

I morgen er det akkurat tre uker til vi setter oss på flyet til Tanzania, og vi er tre jenter som begynner å kjenne på reisefeberen! Vi er heller ikke langt unna av å være klare for avreise; flybilletter er kjøpt, uttalige vaksiner er tatt, utstyr er handlet inn, vi har lært oss et par ord på swahili og vi har påbegynt malariatablettene uten hallusinasjoner eller sinneutbrudd sålangt… Det «eneste» som gjenstår før avreise er de tre siste ukene av hjemmesykepleiepraksis, en prosjektplan i bacheloroppgaven som skal leveres og en femtimers eksamen! Det er nok å gjøre så tiden flyr fort! 😉

I skrivende stund sitter vi å ser på snøen som faller ned utenfor og julemiddagen skal inntas om en ukes tid, så det mangler ikke noe for å få den julestemningen vi kanskje ikke får på stranda i Zanzibar!

For de som ikke har fulgt godt med, kan vi kort fortelle hva vi skal. Vi  er 6 sykepleiestudenter som skal være 3 måneder på utveksling i Tanzania, i byen Dar Es Salam. De to første ukene starter på øya Zanzibar, hvor vi skal på språkkurs for å lære oss litt Swahili! Etter det flytter vi inn i et hus i Dar og skal ha 8 uker praksis på Muhimbili National Hospital på ulike barneavdelinger der!! 😀 Vi skal også ha 3 uker ferie, som skal brukes til safari, strandliv og oppleve det Tanzania har å by på! 😀

Vi gleder oss og håper dere vil følge oss på vår reise!

Reisebøkene er på plass
Nakkeputer, microfiberhåndklær, myggnetting osv.

 

Christina er klar for enhver utfordring hun vil møte
Sol og sommer, vi er klare!  

– Christina, Camilla og Julie

0 kommentarer til «Tre uker til avreise! :D»

  1. Hei dere 6 jenter vi traff på språkkurs nå nylig på Zanzibar!(dårlig på navn). Flotte bilder dere har lagt ut, håper dere hadde en fin avsluttende helg på Kendwa. Vi bor i Upanga region(nær Ocean Road). Hadde vært kjekt å treffes, hva finner en på her i helgene??? har vært en tøff
    1. uke på jobb. Hilsen Inger

  2. Hei!
    Vi hadde det veldig fint på kendwa, utrolig fint! Til helgen drar vi til bagamoyo, for litt strand og bading;) Hadde vært kjekt å treffes! Se hvor dere bor:)
    Kan tenke meg det har vært tøft på jobb, har selv fått erfart litt av hvert.
    Hilsen studentene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.