Habari

Jambo!

Nå har vi vært i Tanzania i fire dager og det er på tide med en oppdatering, tross dårlig nett, så det blir fra mobilen i første omgang!

Etter en Hjemmesykepleie eksamen på fredag, pakket vi oss ferdig før vi pakket inn hele leiligheten på et rom og vasket som vi aldri har gjort før (stress!!). Halv 9 lørdag morgen gikk flyet til Oslo videre til Istanbul og videre til Dar Es Salaam. Det gikk overraskende fort og var en behagelig reise med mye film, god mat og Grey. Halv 4 på natta tansaniansk tid var vi framme og vi var ganske glade for å møte to kjente fjes, nemlig Torstein og Aleksander på flyplassen! Vi ble kjørt til huset vi skal bo i de neste tre mnd, og ved 7 tiden om morgbingen fant vi ut at det var greit med en liten blund.

Når vi sto opp igjen fikk vi servert frokost av Rehema og brukte dagen til å bli litt kjent i området og brukte gutta som guider. Vi fant fort ut at svette, det er bare noe vi må bli vant til å være konstant!! Mandagen ble og brukt til å ordne diverse, og ettersom vi er i Afrika går ikke akkurat ting fort! Deretter tok vi et fly og de andre båt over til Zanzibar!

På Zanzibar skal vi være i to uker på språkkurs for å lære Swahili, og etter to dager kan vi vel konkludere med at det er vanskelig, men det går framover! Vi har kurs i 4 timer om dagen, og resten av dagene har vi brukt til å bli kjent, marked og idag etterlengtet strand og bading!

Tross for konstant svettlukt (av oss selv vel og merke) koser vi oss veldig og nyter hvert sekund! Til helgen reiser vi til østkysten for de fine strendene der!

CJC

Ps. Får ikke lagt ut bilder på telefonen, så det blir når vi får litt bedre nett!

0 kommentarer til «Habari»

  1. Så bra dere koser dere! Kos dere masse på Zanzi. Her regner det sidelengs som vanlig!
    Suss, kos og klem til CJC 🙂
    Savner dere masse allerede <3

  2. Åhh så kjekt å bli litt oppdatert på dere!! Tenker dere får 3 fantastiske mnd. Gleder meg til å lese mer… Gid Stor klem t

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.