ALOHA PEOPLE!

Et fantastisk år med utveksling nærmer seg slutten, og to avsluttende eksamener står for tur som en siste utfordring før det bærer hjem mot Norge igjen. Vi (og resten av HiB-folka) ladet opp til disse på episk vis med en liten svipptur til Hawaii hvor vi fikk med oss Triple Crown konkurransen i surfing(VM) hvor alle de største stjernene konkurrerte. Ellers gjorde vi vårt beste for å oppleve alt Hawaii har å by på, så det ble fjellturer, utflukter i regnskogen til en foss, strandliv og natteliv. Alt i alt var det en fantastisk opplevelse, og vi føler oss privilegerte som har så mange bra steder å reise til rett i nærheten.

På campus er det «dead week» nå, dette betyr at det ikke er forelesninger og alle fokuserer på eksamener. Det er altså lite som skjer utenom skole nå.

Ellers har det vært juleball for norske studenter i USA i San Francisco nettopp, vi gikk ikke på dette da vi måtte spare penger til Hawaii, men det var en del av HiB-studentene som ble med. Dette gikk over et par dager og inkluderte yacht-tur med middag og drikke. Det skal visstnok ha vært vel verdt pengene de betalte for det. Vi har hatt Thanksgiving også, de fleste amerikanerne reiser til familien denne helgen for å feire med de. Vi fant imidlertid ut at vi også måtte markere dagen, så vi satte i gang med å lage en tradisjonell kalkunmiddag med vin i glasset og amerikansk fotball på TV’en. Dette var et dagsprosjekt, men heldigvis hadde en av nordmennene erfaring med den slags matlaging, så resultatet ble førsteklasses, og etterspillet ble en haug nordmenn og en amerikaner som ikke klarte å bevege seg i timesvis etterpå siden vi var så mett.. Det var verdt det da 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *