Endelig er vi her!

Første natten på hotell

Endelig er vi på plass både i San Diego og på nett. Vi har vært her nå i to uker og det er igjen tre dager til forelesningene faktisk begynner. Herlig!
Vi dro fem studenter fra Gardermoen fredag 28. Desember klokken to. Stemningen var spent og det ble satt ekstra på spissen da Thomas (Cathrin sin guttebass) mistet sitt fly hjem fra Oslo og fikk litt ekstra tid sammen med Cathrin.

Flyet gikk klokken 14.05 med kurs mot Island og Keflavik. Da vi skulle til med innflygningen fikk vi beskjed om at på Island var det snøstorm og vi kanskje måtte fly tilbake til Glasgow. Heldigvis slapp vi det, men over to timers ventetid i flyet vi skulle med til Seattle var heller ikke så digg.
Klokken sent på kveld var vi endelig fremme i San Diego, og grunnet tidenes fotballhelg her borte var det kun ett røykerom med to dobbeltsenger ledig. Så da ble det det.

Lørdag kom vi oss til komplekset hvor vi bor, Sterling Alvarado. Problemet var bare at de ikke hadde reservert en leilighet til oss slik de hadde lovet. Dermed flyttet Cathrin og Merete inn i en leilighet, mens jeg måtte låne Espen og Monica sin sofa i to netter før jeg også fikk mitt eget rom. Nå har heldigvis alt nesten ordnet seg, men vi venter bare på at koreaneren som Cathrin og Merete egentlig bor med skal komme tilbake og flytte ut sånn at jeg kan flytte inn med de.

Den første uken i San Diego har egentlig vært veldig bra tross mye rot og styr da vi kom. Vi har gjort oss kjent i området vi bor og det har vært mange turer på butikken for innkjøp av alt man trenger i en leilighet eller tre. Espen, Monica og jeg var også Downtown og på Pacific Beach (PB) en dag. Var veldig fint, men det blir sykt kaldt om kveldene her borte. Det er jo tross alt vinter.

I uke to har vi vært litt rundt om. Vi har endelig blitt offisielt studenter her borte. Vi er nå registrert og i systemet. Vi har vært på Hooters og spist, vært i dyreparken, gjort oss kjent med skoleområdet og masse annet gøy.
Ikke minst har vi sett film. Komplekset vi bor i har faktisk sitt eget kinorom. Dermed har dette blitt flittig brukt og mer skal det nok bli også.

Gled dere masse til mange flere innlegg fra oss her borte. Hovedsakelig blir bloggen skrevet av Cathrin og meg selv, men et par gjesteinnlegg fra de tre andre kommer også.

Er det noe dere lurer på eller vil høre mer om er det selvfølgelig bare å skrive til oss også.

John

0 kommentarer til «Endelig er vi her!»