Vårt første møte med SDSU Campus 9. Januar 2013

Førsteinntrykk: Overveldende stort og mange mennesker!

I dag gikk vi bare rundt på campus for å bli kjent med skolen og høre litt om hvilke muligheter vi har når det kommer til ”crashing courses». Campus var utrolig stort med food courts, bibliotek(så bare utsiden, men det er sikkert digert) og arena(helt sikker diger den også). For å ikke glemme et gigantisk treningsstudio med klatrevegg! Og, som om skolen ikke er stor nok, bygger de en egen avdeling for studentparlamentet rett ved skolens trolly stop. Kanskje det er sant at ”everything is big in America”?

Må si at etter en kort tur på campus virker Høgskolen i Bergen litt stusselig. No offence. Som John nevnte den dagen: ”det er faktisk på størrelse med Bergen sentrum”.

Under kommer et bilde fra den hyggelige ekspedisjonen vår:

Kun en liten del
Kun en liten del av campus

Cathrin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *