Mafia Island

Nok en helg er over, og en ny praksisuke står for tur; den nest siste vel og merke. Som tidligere nevnt hadde vi bestilt oss tur til Mafia Island denne helgen, vi var nå klare for noen deilige og avslappende dager ved stranden, samt snorkling mm. Fredag formiddag satte vi kursen mot Mafia. Da dette er en øy utenfor Dar Es Salaam tok ikke flyturen mer enn ca 40 min, og det i et lite propellfly. Flyet var ikke større enn at det tok ca 12 passasjerer med påfølgende pilot, så noe spente kan man vel si at vi var. Flyturen gikk hvertfall over all forventning og vi kom trygt fram til Mafia airport. En mindre flyplass skal man lete lenge etter, det var så og si et skur med en grusete vei som skulle forestille rullebanen.. Men men, nå har vi opplevd det også 🙂

Vi ble hentet av en hyggelig sjåfør og kjørt til hotellet vi skulle være på for helgen; Butiama Beach. Et mer gjennomført og koselig sted må man lete lenge etter. Vi bodde i en egen bungalow som inneholdt to enkle senger, en stor seng samt to bad. Likeså hadde vi to sofaer og to hengekøyer på den såkalte terassen vår, luksus. Maten var det heller ikke noe å si på. Midddagen bestod av en tre – retters. Derfor var det like spennende hver kveld med hva vi fikk servert:)  Maten var hvertfall veldig vellsmakende og delikat laget til, blekksprut ble alles favoritt.

Da dette er en øy med mange aktiviteter, ønsket vi å prøve noe av dette. Men vinden skulle vise seg å sette en stopper for dette, da det ble ektremt mye bølger og enkelte turer måtte avlyses. Vi meldte oss på turer gang på gang, men vinden satte en demper på det, da vi ikke ønsket å ende opp båtsyke alle mann. Vinden løyet heldigvis noe på mandagen, og turen kunne da gjennomføres. Vi skulle nå snorkle med whales sharks.. Med ekstremt høy puls kastet vi oss uti vannet i det guidene fikk øye på en. (Ikke Christina, da hun hadde fått forbud av legen om å bade). Det var en ekstrem opplevelse, da de svømmer rett under deg, liten er jo de akkurat ikke.. Et adrenalinkick til tusen 🙂

Vi ankom Dar igjen mandag kveld etter en deilig og avslappende helg. Noen dager i praksis, da på akutten skal nå gjennomføres før vår siste helg venter her i Dar Es Salaam. Tiden går ekstremt fort, så det er bare å nyte de siste ukene.

PS: For dem av dere som lurer, så er kneet til Christina nesten helt fint igjen. Vi håper alle at det nå skal ta slutt på infeksjoner etc. Julie måtte også besøke klinikken forrige uke da hun hadde fått infeksjon i fingen. Satser på at den siste tiden nå kan nytes til det fulle, uten noe klinikk besøk 🙂

CJC

IMG_4073

IMG_1493

IMG_1497

IMG_4070

Og her bodde vi :)
Og her bodde vi 🙂

IMG_4177

Noen tror de er like spenstige som afrikanerne..;)
Noen tror de er like spenstige som afrikanerne..;)

IMG_4205

 

IMG_4208

 

IMG_3875

Klar, ferdig, GÅ
Klar, ferdig, GÅ
Kanskje ikke så lett å se, men skyggen i vannet er som sagt whale shark...:O
Kanskje ikke så lett å se, men skyggen i vannet er som sagt whale shark…:O

 

 

 

0 kommentarer til «Mafia Island»

 1. Hei!

  Ser ut som dere har det helt fantastisk! Jeg er utrolig misunnelig, men unner dere virkelig denne opplevelsen.
  Håper dere nyter siste tiden der nede, KOS DERE!

  Klem fra Chloe
  Ps!Veldig kjekt å lese bloggen.

 2. Så kjekt dere har det!! Dette unner jeg dere! Gått og få dere alle tre i hus igjen! Nå er vel savnet størst! <3 glad i dere Julie og twinsa

 3. Hælledussen for en opplevelse! Og ja, det er en mor som også som er grønn av misunnelse. Tenker dere ikke fordøyer alle inntrykk før dere kommer hjem og det har gått en stund. 😀 Kosa dokker resten av tiden! Suss og klem : -*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.