Super Bowl Sunday XLVII!

Super Bowl

Den kom plutselig på oss uten at vi helt visste det. Hadde jo selvfølgelig hørt noe, men at Superbowl var i går var det vel ingen av oss som hadde fått med seg lenge før forrige uke.

Uken gikk og vi lurte på hva vi skulle finne på. Espen sin venninne Madeleine som også er i San Diego inviterte oss til Ocean Beach for å se kampen, så da gjorde vi det.

Sto opp søndag morgen (les: formiddag) og gikk rett ned til bassenget og tente grillen, været var supert, musikken durte og denne lukten som er over alt rev i nesen. Det lukter faktisk over alt. Lurer på hvor de får tak i alt sammen(!)
Uaansett, maten ble fortært og vi løp til trollyen. Det eneste dumme var at vi som alltid bommet på rutetabellen og kom for sent til kampen.
Vi var heldige! Den begynte faktisk i det vi kom inn i baren. En ikke så altfor populær sportsbar så vi fikk sitteplasser.

Mynt ble kastet, avsparket gikk og reglene som vi hadde lest oss opp på lørdag kveld satt som løst. Heldigvis hadde Madeleine også med seg en kompis hun har møtt her borte som gledelig kunne fylle i med informasjon om hva som skjedde.

Kampen ble spilt mellom Baltimore Ravens og San Francisco 49ers og startet hardt i Ravens favør. Raskt var ledelsen stor med 7 – 3 etter første omgang (15 min).
Etter et hav med reklame var også andre omgang over etter om lag en time med stillingen 22 -6. Dermed var det klart for ”Halftime Show” og Beyoncé stod klar på scenen. Var ganske kult show!

Beyoncé hadde konsert under Super Bowl som halftime show. Til og med resten av Destinys Child fikk være med.
Beyoncé hadde konsert under Super Bowl som halftime show. Til og med resten av Destinys Child fikk være med.

Etter konserten og visningen av verdens ekleste kyssereklame startet kampen igjen. Dessverre bare et par minutter etterpå gikk strømmen på Superdome i New Orleans og stoppet kampen i over en halv time. Dermed ble det mye venting og enda mer reklame. Jentene tok seg til og med en tur for å se seg rundt og var tilbake innen kampen startet igjen.

Når kampen endelig startet igjen hadde 49ers fått gnisten i seg og tok igjen Ravens med hele 10 poeng, noe som jevnet ut kampen og gjorde det hele mye mer spennende.

Mer spennede ble det ikke enn da det var få minutter igjen. 49ers hadde ballen og lå under med kun 5 poeng noe som kunne bety at de var farlig nær å vinne hvis de fikk Touchdown. Noe de dessverre ikke klarte og Ravens vant med 34 – 31 etter tidenes lengste Super Bowl kamp på 4 timer og 14 minutter.

Jeg likte kampen veldig godt og syns det var skikkelig kult med Amerikansk Fotball. Tror neppe jeg hadde skrevet et sånn innlegg om fotball hjemme. Kanskje hvis Brann var i cupfinalen 😉

Espen og Madeleine på Nick's
Espen og Madeleine på Nick’s

All in all, John var fornøyd.

Go Ravens!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *