San Diego Zoo 12. januar

DSC00793
San Diego zoo!

Me gleda oss så nokon ungar til denne dagen, enkelte meir enn andre. Dei har alt du kan tenka deg av dyr; alt frå panter, isbjørn, panda, lama osv.  Turen var arrangert gjennom ALI, American Language Institute, på skolen.

Me begynte dagen me ein busstur rundt i parken, fekk litt oversikt over kva me ville sjå. Me trudde me var lure som stilte oss heilt framme oppe i bussen, men enda med å sjå mykje rett inn i buskane. Etterpå blei det travelt, va jo så mykje me ville sjå. Me sprang rundt så nokon galningar for å få me oss alt!

DSC00819
Elefant på tur, aldri sur
DSC00842
Baby sjiraff som sier hei hei!
DSC00794
Flamingoer
DSC00869
Monicas mareritt…
DSC00883
Espens speilbilde
DSC00892
Ny lekekamerat:)
DSC00893
Litt sliten etter en lang dag, godt med skyss!
DSC00895
hoppla hoppla!

 

Trur høgdepunktet for dei fleste av oss var nok 4D kino med istid 3  Alt i alt va da ein koselig dag!

 

Merete

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *