Bedre sent enn aldri!..

Hei, selvom jeg nettopp har lagt ut et innlegg om Las Vegas, er det en god stund siden livene våre i San Diego har blitt oppdatert(beklager!). Så nå kommer det en rask update på alt som har skjedd siden sist:)

 

Valentine´s middag:

Vi bestemte oss for å feire kjærleikens dag med Taco på On-the-Border! Nomnomnom

Puss puss så får du en suss! Alle vil ha en suss fra Monica
Puss puss så får du en suss! Alle vil ha en suss fra Monica
IMG_2857
Jippi, jeg var så heldig å få roser!

 

Hillcrest:

Espens første sushibit og tavlen med «Before-I-die»!

IMG_2944
Smiler på utsiden, skeptisk på innsiden

IMG_2938

 

Spring break:

Etter dette skjedde det ikke så fryktelig mye… Innleveringer og mid-terms lurte seg fort rundt hjørnet, så da ble skolearbeid på menyen. Etter at de fleste var overstått var det Spring break og vi dro/fikk besøk av våre kjære og alle har gått hver sin vei rundt om i USA. Vi hadde egentlig planlagt å dra til Miami, men turen ville nok kostet oss en del. I stedet har vi tenkt å ta det igjen med tre finfine uker på Hawaii etter semester slutter! Men tilbake til reisene..

Espen besøkte blant annet Las Vegas igjen, Grand Canyon og Phoenix(der hadde de visst syke rodeo shows). Monica dro til Grand Canyon, Santa Monica, LA og San Francisco. John besøkte sin gamle onkel John i San Francisco. Merete dro med sine foreldre til Newport for å besøke slektinger. Hun fikk dratt på båttur, San Diego zoo og prøvd surfing på PB. Jeg fikk besøk av kjæresten og dro på biltur langs vestkysten i en Mustang. Fikk sett Big Sur(vakkert område langs kysten), San Francisco, LA, Santa Monica og besøkte senere familie i Texas. De fleste av oss tok også turen innom Universal Studios, som var veldig gøy!(prøv å unngå helgene, da kan køene til de populære attraksjonene vare over 2 timer!!)

 

Coachella: 

Forrige helg var vi så heldige å få oppleve verdens største musikk og kunst festival- Coachella! Den er plassert midt i Palm desert i Coachella valley. Det kommer utrolig mange gode artister(over 60) som opptrer fra fredag til søndag, som bl.a The Lumineers, The xx, Of Monsters and Men, Red Hot chilli peppers, Phoenix, Benni Benassi, Yeah yeah yeahs, La Roux etc. Vi bestemte oss for å campe!

Det var utrolig varmt på dagen; direkte sol og 36+ grader! Vi fant fort ut at vi måtte lage et lite tak for å skjerme oss fra solen og brukte det vi hadde(+ ingeniør kunnskaper) for å mekke sammen noe. Dessverre fikk vi ikke et bra sted å campe, siden mange allerede hadde dratt tidlig på torsdagen for å sette opp telt. Vi hadde en sen midterm på torsdagen(+ læreren kom for sent), så vi måtte vente til fredagen før vi bevegde oss mot Coachella. Det endte opp med at vi måtte parkere lengst vekk, så turen bort til konsertområdet var et slit i solen. Men det gikk  jo selvfølgelig, men varmt var det, mild sagt;)

Den første natten var helt forferdlig! Etter en dag i stekende sol, falt temperaturen og vi lå som fem ispinner under laknene våre(vi «trengte» jo ikke tepper, vi var jo i ørkenen! Haha, n00bs. big mistake!). Heldigvis tok noen venner, som også var på Coachella, med seg tepper som vi fikk låne den andre natten- det var helt himmelsk!

 

Coachella 2013!!
Coachella 2013!!
IMG_8759
Skål!
IMG_8758
Har nettopp satt opp taket og koser oss i skyggen!
Prøvde oss på Carpoolchella! Da kunne man vinne VIP festivalbilletter resten av livet! Men dessverre vi vant ikke...
Prøvde oss på Carpoolchella! Da kunne man vinne VIP festivalbilletter for resten av livet! Men dessverre vant vi ikke…

IMG_8790

 

Oppe i pariserhjulet:)
Oppe i pariserhjulet:)

 

IMG_8803
Overblikk over Coachella!
IMG_8791
By day:)
By night!
By night!
IMG_8797
Shave ice:)

 

Nå er vi alle tilbake i San Diego og gjør oss klare for mid-terms 2 og finals. og innleveringer(haff). Men vi har hatt det utrolig gøy hittil, nå ser vi bare fram til Hawaii-turen!

 

Beklager for et utrolig langt innlegg, men det var ganske mye å fortelle!

xoxo Cathrin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *