Eksamenstid og 2.søndag i advent

Heja bloggen! Siden sist har vi fått feiret Thanksgiving på ordentlig med venner og en STOR kalkun! Vi ble invitert til Mr. & Mrs. Rhea’s hus for å feire «Friendsgiving» aka never ending feeding frenzy. Det var et heldags show hvor vi hadde diverse drikkeleker, så film og spiste uante mengder mat. Kan trygt si at vi i halvsøvne rullet over dørstokken da drosjen kom for å kjøre oss hjem.

Travis er klar for å kutte opp turkey'en. Ida er (alltid) sulten i bakgrunnen
Travis er klar for å kutte opp turkey’en. Ida er (alltid) sulten i bakgrunnen.
Alle er spente på hva alt smaker!
Alle er spente på hva alt smaker!
Barnetradisjon i statene: hand-turkeys!
Barnetradisjon i statene: hand-turkeys!
Kings cup!
Kings cup!
Egenproduserte regler til "Zoolander" = mange shots...
Egenproduserte regler til «Zoolander» = mange shots…

Siste lørdagen før vi måte tilbake på skolebenken drog vi til Chapel Hill med to av jentene i klassen, Lauren og Chelsea, samt et par av deres venner for å se lokaloppgjøret mellom DUKE og UNC (University of North Carolina)! Det var en spennende affære, men til UNC’s store skuffelse vant DUKE  (hihi)! Dette måtte selvsagt feires til langt på natt, så vi vestlendinger viste de hvordan det skulle gjøres!

Tailgater i Chapel Hill før kampen. Greit kaldt! Brr...
Tailgater i Chapel Hill før kampen. Greit kaldt! Brr…
Bare LITT folk... Go DUKE BLUE DEVILS!
Bare LITT folk… Go DUKE BLUE DEVILS!
Lauren er i ekstase når Duke gjør touchdown!
Lauren er i ekstase når Duke gjør touchdown!
Duke win = tomme UNC tribuner og Duke fans stormer banen
Duke win = tomme UNC tribuner og Duke fans stormer banen.
Spillerne takker fansen #ViFikkHigh5 #TouchedACelebrity <3
Spillerne takker fansen #ViFikkHigh5 #TouchedACelebrity <3

Endelig er desember her, og da må jo adventstradisjonene kjøres i gang! Vi har pakkekalenderen vi nevnte sist, samt laget en koselig adventsstake + nøtteskål (som Thale bruker som pressmiddel hver gang Ida skaper seg siden hun er allergisk… Høhø! Tradisjonen tro måtte vi jo se de norske håndballjentene prestere i VM, til tross for at det var en trist affære der vi fikk familie hjemme til å streame over Skype. #blurry #Can’tSeeShit #StillExciting #Jul

Julepyntet chapel. Jul er stort i USA
Julepyntet chapel. Jul er stort i USA
Hjemmelaget adventsstake gir god stemning i stugo.
Hjemmelaget adventsstake gir god stemning i stugo.
Killer nuts!
Killer nuts!
Vi har laget avskjedsgaver til vennene våre. Blir tungt å dra fra de!
Vi har laget avskjedsgaver til vennene våre. Blir tungt å dra fra de!
Ser Duke basketball kamp på "storskjerm" #GøyNårTVenKlikker
Ser Duke basketball kamp på «storskjerm» #GøyNårTVenKlikker
God stemning når Norge vinner! We <3 skype
God stemning når Norge vinner! We <3 skype

Forrige uke startet eksamensrushet, og det begynte med at vi på torsdag presset oss gjennom en muskel/skjelett eksamen i temaet albue/hånd. Denne eksamenen gikk ut på at vi fikk et case som vi ut ifra opplysningene skulle utføre en full undersøkelse, stille diagnose samt behandle pasienten. Alt dette på bare 20 min = stress/høyt blodtrykk!! På fredag hadde vi en skriftlig og praktisk eksamen i massasje. Der skulle vi først svare på spørsmål angående ulike massasje teknikker, og for hva pasienter behandlingsformen er aktuell / ikke aktuell for. For den praktiske delen, trakk vi et kroppsområde som vi skulle utføre en full massasje på. Vi overlevde begge eksamenene med stil og satte oss rett ned for å gjøre oss klar (så X antall episoder av div serier…) til de to siste som vi skal ha mandag og tirsdag. På mandag skal vi trekke enten en pasient med en muskel/skjelett lidelse, eller med en nevrologisk lidelse, for så å komme med 2 behandlingsformer som passer for pasientbildet vi har fått. På tirsdag har vi den desidert vanskeligste eksamenen! Da skal vi ha en «samle eksamen» for muskel/skjelett faget aka vi skal gjøre samme som sist torsdag, men denne gangen kan vi trekke alt fra nakke, rygg, skulder, albue eller hånd. I tillegg er det denne gangen 2 diagnoser istedenfor 1! SOS – wish us luck!

Viktig å ha snop når man øver til eksamen!
Viktig å ha snop når man øver til eksamen!

Som et plaster på såret i en stressende tid, har Duke vært så snill å gi alle studentene en liten førjulsgave. Hint hint HiB.

Tusen takk Duke!
Tusen takk Duke!
For to dager siden var det sommertemperatur - nå... not so much
For to dager siden var det sommertemperatur – nå… not so much

Nå er det dessuten ikke lenge til vi skal hjem til jul! Det betyr at vi på en eller annen måte må klare å pakke ned alt vi har hamstret inn de siste 4 månedene. Hello overvekt!! Wish us luck! See ya soon! xoxo Gossip girl(s). tihi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.