En siste hilsen <3

Da er eventyret vårt kommet til en ende, og vi har vår siste kveld i Durham foran oss.

Det er akkurat en uke siden vi endelig var ferdig med siste eksamen, og det feiret vi med en koselig sleep-over hos Devin med venninner. Vi arrangerte «secret santa», drakk vin og sladret om alt og ingenting. Det var en kveld vi kommer til å huske lenge.

Sleep over! Siste avskjed med jentene:)
Sleep over! Siste avskjed med jentene:)
Snuggle!
Snuggle!
:)
🙂

Når eksamensangsten hadde lagt seg, var det tid for at alle begynte å dra hjem til jul. Før det var for sent, samlet vi våre respektive team for en koselig avslutning etter et intenst semester. Vi var også innom kontoret til alle professorene og andre ansatte ved avdelingen med takkekort og Lindt sjokoladebamse som takk for all hjelp og vennlighet de har vist oss! Etter oppholdet vårt skjønner vi hvorfor de kaller det for «The Duke family»!

Duke family!
Duke family!
Kos med avskjedsgaver fra gode venner:)
Kos med avskjedsgaver fra gode venner:)

En av våre gode venninner, Zainab, drog hjem til India før helgen, og var så snill og lot oss låne bilen hennes helt til vi skulle hjem selv! Det førte til en heftig shopping-weekend hvor vi fikk tak i alt smårusk vi ikke hadde kjøpt enda. Da søndagen endelig kom, hadde vi så dårlig samvittighet for all shoppingen (og ikke minst all junk food’en vi hadde trøkket i trynet), at vi la ut på en liten tur i Duke Forest! Til tross for at denne flotte naturen omringer leilighetskomplekset vårt, var dette første gang vi labbet inn i skogen… #flaut PS. Vi startet post-workout restitusjonen vår med en liten wine night med Morgan, Brittney og Noemi (som skal på studietur til Guatemala i romjulen)! Hihi.

Junk in the trunk! *american style*
Junk in the trunk! *american style*
Vakre White Pine Drive
Vakre White Pine Drive
Tull og TØY i Duke Forest
Tull og TØY i Duke Forest
Trodde vi hadde gått oss vill, men så hørte vi bilene!
Trodde vi hadde gått oss vill, men så hørte vi bilene!

Før vi nå skal hjem måtte vi jo nesten også gå på vår aller siste Duke basketballkamp! Vi hadde med oss Thale sin kompis fra Bergen, Karamo, og to av lagkameratene hans. Til vår glede vant Duke overlegent over Gardner-Webb! Hipp hipp hurra!

Siste gang på Coach court!
Siste gang på Coach K court!

De siste dagene har dessuten gått med på å pakke ned alle skattene vi har fått tak i her borte, som absolutt ikke er lite!! Totalt har vi 2 kofferter på 23kg hver, to bager på 23kg hver, 2 håndbagasjer på 15kg og vesker stappet full! Satser på det blir plass til alt i den lille Priusen til Rosie som er så søt å kjører oss til flyplassen i morgen tidlig! *lalala*

Tungt lastet!
Tungt lastet!

Til slutt ville vi oppsummere en liten social to-do-list for fremtidige studenter:

–          Duke basketball kamp

–          Duke football kamp

–          World Beerfestival (september/oktober)

–          Duke DPT piknik (september)

–          Halloween party (oktober) + pumpkin carving!

–          Thanksgiving dinner med skole og «ekte» Thanksgiving med venner

–          Alle konserter du har mulighet til å være med på!

–          Reis utenbys dersom anledningen byr seg!

–          Shopping på Mebane Outlets (30min kjøretur)

–          Shopping på Southpoint mall (15min kjøretur / 30min med 5’er bussen fra Durham sentrum)

 

Tusen takk for et flott semester ved Duke! Og tusen takk til dere som har fulgt med på bloggen.

Neste stopp…. BERGEN!

0 kommentarer til «En siste hilsen <3»

  1. Hej!
    Så skoj att läsa om er och er resa!!! Ni verkar ha haft ett händelserikt halvår 🙂 ska bli fint att få er hem till klassen igen. Två super fina tjejor 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.