Hi, how are you?

Vi har den siste tiden virkelig lurt på hva vi egentlig skal svare på dette spørsmålet. Dette er den vanlige måten å si «hei» på her borte. Etter å ha kommet over flere artikler/kronikker der akkurat nordmenn og denne frasen blir nevnt, så har det fått oss til å tenke litt over hvordan vi faktisk skal svare på dette spørsmålet. Samtlige av oss svarer «I’m fine» eller noe i den dur, men er det virkelig slik vi skal svare?

I følge en kronikk vi har lest svarer nordmenn med å legge ut hele livshistorien sin når dette spørsmålet blir stilt. Det kan noen ganger friste å gjøre akkurat det, fordi alle lurer jo på hvordan vi har det. Hver gang vi treffer på andre studenter eller «flatmatsene» våre blir jo dette spørsmålet stilt og da er det vel naturlig å svare hva som har skjedd siden sist?

Så kjære lesere der ute, hva skal vi putte i midten av denne setningen: Hi, how are you? ….. How are you?

1459682_328417603967763_1497284847_n
Inntil videre forblir vi i vår store komfortsone og venter på råd fra dere 🙂

Koz og klemz fra Glasgow

PS: her er linken til kronikken. Vi kjente oss hvertfall igjen http://www.vg.no/nyheter/meninger/kronikk-nordmenns-mange-rariteter/a/23323115/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.