Velkommen til vår blogg!

Hei og velkommen til vår blogg!

Så var det den tiden i livet da man skulle starte å skrive blogg. Det gjøres i forbindelse med et utvekslingsopphold i Australia! Vi er fem jenter som studerer økonomi og administrasjon på Høgskolen i Bergen, men dette semesteret har vi byttet ut Bergen til fordel for Brisbane.

(Lotte, Hanne, Henriette, Ida, Magni)

Vi tok fly fra Oslo Gardemoen 6. juli og ankom Brisbane etter 29 timers reise. Da vi kom frem fikk vi oss en kald overraskelse. Australsk vinter var nemlig litt kaldere enn forventet. Har du planer om å reise ned hit om «vinteren», anbefaler vi deg å ta med varme klær!

I forkant av avreise ble vi anbefalt å vente med å finne et fast bosted før vi ankom Brisbane. Vi booket derfor en midlertidig leilighet på Kangaroo Point (Kangaroo Holiday Apartment) frem til vi fant et sted å bo. Vi booket også gratis skyss fra flyplassen til leiligheten, via universitetet her nede.

Brisbane

Brisbane med utsikt fra Kangaroo Point.

Varm dusj og en liten lur hører til i bekjempelsen av jetlag.

Stay tuned!!