Bachelor

Da er vi over halvveis i oppholdet her i Dar og er kommet godt i gang med datainnsamling til bacheloroppgavene våre.

Vi ser mange ulike pasientsituasjoner og diagnoser som vi ikke ser hjemme. På labben er det mye kaos og mange mennesker å forholde seg til. Til tider kan det være en prøvelse å gjøre observasjoner, da det er mye som distraherer oss. Vi er også med på å gjøre situasjonen ekstra kaotisk, da pasienter og helsepersonell synes det er interessant med hvite mennesker.

Vi ser mange pasienter med langtkommen sykdom, som f.eks store svulster, deformiteter og uvanlige byller og sår. Idag kom det en albino med fluorforgiftning, han var veldig syk. Mange afrikanere venter veldig lenge før de går til legen, mange prøver alternativ medisin først.

IMG_3914.JPG

IMG_3916.JPG

P1080197.JPG

I morgen skal vi på Aga Khan som er et privat sykehus. Dette sykehuset som vi har sett fra utsiden, har mye bedre standard enn de andre sykehusene vi har sett.

🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.