Helsing frå Junaiten

Heia bloggen!

Nå har vi vært her over en måned og da er det virkelig på tide å opprette en blogg for å fortelle dere hvor bra vi har det 😀

Først litt om oss selv. Vi er fem stk som alle studerer folkehelse ved HIB hvor vi har obligatorisk utveksling 4. semester. Da valgte vi som dere sikkert har fått med dere San Diego State University her i solfylte California, og foreløpig angrer vi ikke et sekund! Her bor vi sammen i et hus vi leier av tidenes husvert, Raymond (som for fremtiden går under navnet Ray).

12748025_10153286124236345_6183520540148818853_o

Her er en kort presentasjon av de fem priviligerte studentene:

F.v. Veronika er 20 år og kommer fra Herøy. Hun er husets yngste person, men likevel den mest disiplinerte av oss. Fredrik er den eneste mannen i huset. Han er 25 år og kommer fra Florø. Ingrid er husets trønder. Hun er 22 år og kommer fra Nord Trøndelag. Torbjørg er 25 år og kommer fra Karmøy. Hun har husets vanskeligste navn og går under dekknavnet Tori i USA. Maren er også 22 år og kommer fra Ottestad. Hun er husets mor.

Vi var heldige og fikk sikret oss bosted før vi reiste over dammen. De fleste studentene som reiser hit på utveksling skaffer seg boplass i løpet av de første ukene her nede. Vi fikk kontakt med Ray gjennom en annen utvekslingsstudent som studerte her høsten 2015. Ray var generøs og sa ja til å leie ut huset sitt til oss uten å møte oss først. Huset har tre soverom, stor stue, et stort kjøkken, to bad og hage. Jentene deler rom, mens Fredrik har et eget. Huset ligger i ti minutters gangavstand til skolens campus, noe som er veldig greit når man har skole fire dager i uken. Ettersom vi bor i en rimelig avstand til campus har det resultert i at planene om å leie bil under hele oppholdet ble lagt på is. Derimot har vi kjøpt oss Trolleypass til akseptable 145$ for et helt semester. Dette kortet gjelder både byens t-bane og buss. I tillegg benytter vi oss til tider av Uber, som fungerer som taxi, bare billigere.

Fremover vil vi skrive om skolen, opplevelser, utflukter og mye mer, så det er bare å glede seg 🙂

0 kommentarer til «Helsing frå Junaiten»

1. Hei,
    Lurer på kor lenge dokke skal vere i San Diego?
    Kan dokke anbefale ein sted å bu? Eller veit dokke om leiligheiter som blir ledige til hausten som kunne vere interessert i å ta inn 3 stykk?
    Takk på førehand!
    Kos dokke vidare,