Sittende på auberginer

I dag tidlig ble vi med Jill til Kariakoo, som er et marked i sentrum. Her finner du alt fra frukt og hageredskaper til second hand. Forrige uke hadde vi privat swahilikurs hjemme hos Jill, og turen til Kariakoo ble et fint sted for å prøve seg praktisk. Vi fikk beskjed om å ikke bære noen verdisaker og plasserte derfor pengene på strategiske steder (noe upraktisk ved betaling).  Vi gikk tidlig for å unngå den verste solen og da sover vel fortsatt de fleste tyvene også?!  Mot slutten av turen møtte Jill noen kjente grønnsaksselgere og vi fikk bli med i lastebilen mellom egg, frukt og halal kjøtt. Vi ble med til et sted hvor det er både en kafe og flere suvenirbutikker. Vi skulle gjerne hatt bilder fra dette, men Jill kan ihvertfall bekrefte at det var et morsomt syn.

12773384_10156749528510647_1644394944_o.jpgBilde fra swahilikurs – Engasjerte studenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *