Lykken er…

…vafler, kvikk lunsj og en sprudlende herlig studentprest!

DSC_0013Anders, Maren, Elisa, Torbjørg og Ingrid

I dag har vi møtt Elisa Stokka som er sjømannskirkens studentprest for oss som studerer i USA, Canada og Mexico. Sammen med ANSA San Diego inviterte hun til vaffeltreff på Crown Point Park, og da var ikke vi vonde å be. Dette er noe som Elisa pleier å arrangere når hun er ute å reiser da det er en fin måte å treffe studentene (både nye og gamle) på. Hennes oppgaver er hovedsakelig å bistå studenter som trenger hjelp med store og små problemer, blant annet sosialt samvær, hjelp til å finne kontaktpersoner om man skulle være så uheldig å miste passet, savn, startproblemer eller bare slå av en prat.

12790007_10153565811375958_218762979_oNo comment needed.

Vi var over 30 studenter som alle fikk en smakebit av Elisa´s fantastiske vafler. I tillegg hadde Jakob fra landsstyret til ANSA USA med kvikk lunsj noe som var en fin bonus. Det blir med andre ord ikke noe problem å legge seg i natt når man kan drømme om både norske vafler og norsk sjokolade <3

Noen få bilder fra Crown Point Park:

View mot Downtown
Torbjørg og Anders chiller

Ingrid prøver seg på slakkline. Balansen var som dere ser på topp 🙂