Kleint blogginnlegg nr. 5: Innlegget med de samkjørte antrekkene

Det er bare til å beklage, men vi klarte ikke å vente en hel måned med å blogge igjen. Saken er at vi er redde for å akkumulere for mange interessante ting å fortelle om!

En skulle tro at fjellturer i New Zealand resulterte i mange fantastiske landskapsbilder, men…regn. Heldigvis har vi begge fantastiske oransje regnjakker til å beskytte oss mot uværet, og som vestlendinger, tåler vi i det minste vann.

Den første utflukten vi dro på, var til Mount Taranaki. En enestående vulkan like ved kysten. Til tross for at vi måtte klore oss fast for å ikke falle ned fra den stupbratte steinrøysen, klarte vi å komme oss til toppen på 2518 m.o.h. Vi reiste sammen med to tyskere: Daniel og Franziska, og en nordmann: Fredrik. Tydeligvis er minimumskravet to nordmenn per tur for å sikre at alt går som det skal… I følge tyskerne.

Dagen før den store Taranakituren. Her så været fremdeles lovende ut.
Dagen før den store Taranakituren. Her så været fremdeles lovende ut.
Bratt og blindt og vått og flott
Bratt og blindt og vått og flott
Humøret på topp
Humøret på topp
Squad
Squad
Tipp toppen! Fin utsikt, sant?
Tipp toppen! Fin utsikt, sant?
Førsteplass for innsats til de flinkeste fjellgeitene
Førsteplass for innsats til de flinkeste fjellgeitene
Sleeping beauty 1 og 2
Sleeping beauty 1 og 2

Trodde dere innlegget stoppet her kanskje? Langt ifra! Helgen etter disse spilloppene, vendte vi nemlig snuten mot Mount Doom hvor vi planla å kaste et kronestykke ned i flammene i krateret. Reisefølget denne gangen var våre kjære venner James og Hugh. De er de aller mest kiwiete vennene vi har, selv om bare en av dem faktisk er kiwi.

Uheldigvis var ikke været på lag med oss denne gangen heller, og utsikten uteble. Kvelden før turen var derimot veldig fin! Aftenen ble tilbragt i Rotorua (the place of the rotten eggy smell) der vi Luget og badet i vulkansk vann.

Luge!
Luge!

Her er en nakkeøvelse siden dere sikkert er slitne etter å ha lest et så vanvittig langt innlegg:

Her var vi grådig fornøyde med avgjørelsen om å snu før vi hadde gått i 2 timer
Her var vi grådig fornøyde med avgjørelsen om å snu før vi hadde gått i 2 timer
Reisefølget
Reisefølget
Photobomb!
Photobomb!

Vi håper dere satte pris på de usannsynlig velkoordinerte matchende antrekkene vi bar på disse bildene og at dere har en strålende uke! Vi reiser snart på ferie til den søndre øyen her i NZ og kan kun kontaktes på facebook eller e-post… (og snapchat i Elisabeth sitt tilfelle)

Med løfter om flere spennende bilder om noen uker:

xoxo

Twin Towers

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *